Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Підкажіть, чи можна у конструкторі звітів у Таблиці завдань/замовлень/процесів вивести у своєму пункті меню кількість днів між Сьогодні та дата виконати до. Тобто, якщо сьогодні 09/08/22 , а дата виконати в процесі 07/08/22, у полі має бути зазначено 2.
https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/#
Якщо можна, які змінні можна використовувати? [file]16721[/file]
Дякую
Добрий день. Підкажіть, чи можна у конструкторі звітів у Таблиці завдань/замовлень/процесів вивести у своєму пункті меню кількість днів між Сьогодні та дата виконати до. Тобто, якщо сьогодні 09/08/22 , а дата виконати в процесі 07/08/22, у полі має бути зазначено 2. https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/# Якщо можна, які змінні можна використовувати? Дякую
Ви можете просто порахувати це поле у самому замовлення дією "Розрахувати різницю дат процесу з урахуванням коефіцієнта та записати в додаткове поле процесу" і потім висісти поле до таблиці
Ви можете просто порахувати це поле у самому замовлення дією "Розрахувати різницю дат процесу з урахуванням коефіцієнта та записати в додаткове поле процесу" і потім висісти поле до таблиці
розгадала цей варіант, але ні, не можу, оскільки розрахунок потрібен саме на дату перегляду звіту. У цей день ніхто не запускатиме збереження процесів, тобто перерахунку дати. Тому потрібен розрахунок саме у звіті
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
можете
[/quote]
розгадала цей варіант, але ні, не можу, оскільки розрахунок потрібен саме на дату перегляду звіту. У цей день ніхто не запускатиме збереження процесів, тобто перерахунку дати. Тому потрібен розрахунок саме у звіті
У звіті такої можливості немає, лише через поля процесу якщо робити, як запропонував Андрій. Так само можна додати, щоб була необхідна вам формула, займе 1 год доробки.
У звіті такої можливості немає, лише через поля процесу якщо робити, як запропонував Андрій. Так само можна додати, щоб була необхідна вам формула, займе 1 год доробки.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: Тоді треба налаштувати, щоб процес оновлювався, поставити дію "Оновити процес" і там можна поставити щодня, не буде проблемою
а що з перемінними звітами? цей варіант точно оптимальніший і більш логічний, ніж оновлювати щодня тисячі процесів
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
Тоді треба налаштувати, щоб процес оновлювався, поставити дію "Оновити процес" і там можна поставити щодня, не буде проблемою
[/quote]
а що з перемінними звітами? цей варіант точно оптимальніший і більш логічний, ніж оновлювати щодня тисячі процесів
Шатохіна Ірина написав: а що з перемінними звітами? цей варіант точно оптимальніший і більш логічний, ніж оновлювати щодня тисячі процесів
Таких змінних немає
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[/quote]
Таких змінних немає
Шатохіна Ірина написав: чекати оцінку від розробників
так хун пао OneBox production написав: У звіті такої можливості немає, лише через поля процесу якщо робити, як запропонував Андрій. Так само можна додати, щоб була необхідна вам формула, займе 1 год доробки.
пропустили?)
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
чекати оцінку від розробників
[/quote]
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
[/quote]
пропустили?)
Шатохіна Ірина написав: чекати оцінку від розробників
так хун пао OneBox production написав: У звіті такої можливості немає, лише через поля процесу якщо робити, як запропонував Андрій. Так само можна додати, щоб була необхідна вам формула, займе 1 год доробки.
пропустили?)
дякую, точно пропустила. Обговоримо та відпишу
[quote]
так хун пао
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
чекати оцінку від розробників
[/quote]
[quote]
так хун пао
[/quote]
пропустили?)
[/quote]
дякую, точно пропустила. Обговоримо та відпишу
так хун пао OneBox production написав: Так само можна додати, щоб була необхідна вам формула, займе 1 год доробки.
попередньо підходить, але прохання детальніше, що ми отримаємо за цю годину? У звіті з'являться змінна Дата сьогодні та Дата виконати до? Буде тільки cdate чи cdatetime? Важливо так як Виконати до згодом, а результат за формулою мені потрібний цілим числом. Чи можна замість Виконати до - видати додаткові поля процесу з типом Дата (дата і час)? Дякую
[quote]
так хун пао
Так само можна додати, щоб була необхідна вам формула, займе 1 год доробки.
[/quote]
попередньо підходить, але прохання детальніше, що ми отримаємо за цю годину? У звіті з'являться змінна Дата сьогодні та Дата виконати до? Буде тільки cdate чи cdatetime? Важливо так як Виконати до згодом, а результат за формулою мені потрібний цілим числом.
Чи можна замість Виконати до - видати додаткові поля процесу з типом Дата (дата і час)? Дякую
Я зроблю у формулі функцію типу "calculateDate('[field1]', '[field2]')" яка вважатиме різницю в днях між двома датами, а там у неї ви зможете вставляти все, що вам потрібно буде
Я зроблю у формулі функцію типу "calculateDate('[field1]', '[field2]')" яка вважатиме різницю в днях між двома датами, а там у неї ви зможете вставляти все, що вам потрібно буде
так хун пао OneBox production написав: Я зроблю у формулі функцію типу "calculateDate('[field1]', '[field2]')" яка вважатиме різницю в днях між двома датами, а там у неї ви зможете вставляти все, що вам потрібно буде
[quote]
так хун пао
[/quote]
Відмінно, робимо в рахунок оплаченого годинника проекту https://crm.hlr.ua/
Доброго дня, додав функцію формул diffDay, у списку формул є опис як працює. Налаштував у звіті - показує скрізь 0 оскільки виконати до поточна дата, тобто. працює правильно.
Доброго дня, додав функцію формул diffDay, у списку формул є опис як працює. Налаштував у звіті - показує скрізь 0 [file]16892[/file] оскільки виконати до поточна дата, тобто. працює правильно.
Дякую все чудово. Але є один момент
за фільтром https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/view/?order_filtercustomproverkaprosrochenoos477=1&filter_order_cdatetype=now&filter_order_cdateperiod=year&filter_order_role%2B&5 D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C , [file]16913[/ file]
і з цього менеджера прорахунку за процесами немає h[file]16914[/file] і цей процес
У чому проблема?
додам
по фільтру https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/view/?order_filtercustomproverkaprosrochenoos477=1&filter_order_cdatetype=now&filter_order_cdateperiod=year&filter_order_dateplanfrom2 B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C
Багато рядків без значень, але тут я відфільтрувала процеси, де Виконати до = вчора, тобто значення повинні бути скрізь
прохання перевірити
Я розумію, але в тому й річ, що в зазначений фільтр потрапляють тільки процеси у яких виконати менше ніж сьогодні Але приклад дата виконати ще до лютого цього року, а це вже близько 180 днів, а в прорахунку -1 та й значення дата виконати до різного, а результат -1 Це скріни менеджера. %D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C Така ситуація щодо багатьох
[quote]
так хун пао
https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/view/?order_filtercustomproverk...
[/quote]
Я розумію, але в тому й річ, що в зазначений фільтр потрапляють тільки процеси у яких виконати менше ніж сьогодні
Але приклад [file]16928[/file] дата виконати ще до лютого цього року, а це вже близько 180 днів, а в прорахунку -1
[file]16929[/file] та й значення дата виконати до різного, а результат -1
Це скріни менеджера. %D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C
Така ситуація щодо багатьох
так хун пао OneBox production написав: змінна не та, поставив з Виконати до
Тепер вважає коректно Але сьогодні змінна тут мені не зрозуміла, якщо це дата виконати до (хоча я б подумала що це дата Запланувати), то в якому форматі додавати змінну додаткове поле? Наприклад, мені потрібно прорахувати значення між сьогодні і додатковим полем дата документа {|$customorder_datadokumenta41|} ?
[quote]
так хун пао
змінна не та, поставив з Виконати до
[/quote]
Тепер вважає коректно
Але сьогодні змінна тут [file]16933[/file] мені не зрозуміла, якщо це дата виконати до (хоча я б подумала що це дата Запланувати), то в якому форматі додавати змінну додаткове поле?
Наприклад, мені потрібно прорахувати значення між сьогодні і додатковим полем дата документа {|$customorder_datadokumenta41|} ?
так хун пао OneBox production написав: будь-яке додаткове замовлення: [custom_ХХХ] де ХХХ ключ поля. У вашому випадку [custom_datadokumenta41]
цей варіант я спробувала перед написанням питання, але результат прорахунку не коректний
[quote]
так хун пао
будь-яке додаткове замовлення: [custom_ХХХ] де ХХХ ключ поля. У вашому випадку [custom_datadokumenta41]
[/quote]
цей варіант я спробувала перед написанням питання, але результат прорахунку не коректний
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар