Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці потрібно поправити додаток CashFlow.
Ситуація наступна: я для певних груп співробітників закрив доступ до облікових записів та категорій платежів, і зараз ці дані в додатку "Платежі та каса" їм не відображаються.
Але якщо вони зайдуть через додаток CashFlow, ці обмеження не діють і вони будуть все бачити.
Як варіант, можна у програмі CashFlow додати можливість відображати/приховувати Категорії програм або другий варіант у налаштуваннях прав доступу зробити можливість відображати/приховувати категорії та облікові записи.
Хлопці потрібно поправити додаток CashFlow. Ситуація наступна: я для певних груп співробітників закрив доступ до облікових записів та категорій платежів, і зараз ці дані в додатку "Платежі та каса" їм не відображаються. Але якщо вони зайдуть через додаток CashFlow, ці обмеження не діють і вони будуть все бачити. Як варіант, можна у програмі CashFlow додати можливість відображати/приховувати Категорії програм або другий варіант у налаштуваннях прав доступу зробити можливість відображати/приховувати категорії та облікові записи.
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator CRM написав: Є можливість лише закрити доступ до цього звіту для співробітника, бо навіщо йому бачити такий звіт, якщо у нього доступу до фінансів немає
Андрій, саме спочатку так і подумав, але цей додаток дуже зручний для роботи з касою. Що я маю на увазі? Я чи менеджер може перевірити баланс грошей за своєю каси.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator CRM написав:
Є можливість лише закрити доступ до цього звіту для співробітника, бо навіщо йому бачити такий звіт, якщо у нього доступу до фінансів немає
[/quote]
Андрій, саме спочатку так і подумав, але цей додаток дуже зручний для роботи з касою. Що я маю на увазі? Я чи менеджер може перевірити баланс грошей за своєю каси.
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: Андрій, саме спочатку так і подумав, але цей додаток дуже зручний для роботи з касою. Що я маю на увазі? Я чи менеджер може перевірити баланс грошей за своєю каси.
Баланс грошей по своїй касі можна перевірити й у інший спосіб, чим не підходять фінанси? Що потрібно бачити менеджеру?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Баланс грошей по своїй касі можна перевірити й у інший спосіб, чим не підходять фінанси? Що потрібно бачити менеджеру?
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator CRM написав: Чим не підходять фінанси?
Уточніть, що ви маєте на увазі під "фінанси"?
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator CRM написав: Що потрібно бачити менеджеру?
Балан по своїй касі за день (суму вхідних/вихідних платежів за категоріями) та залишок на кінець дня.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator CRM написав:
Чим не підходять фінанси?
[/quote]
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator CRM написав:
Що потрібно бачити менеджеру?
[/quote]
Балан по своїй касі за день (суму вхідних/вихідних платежів за категоріями) та залишок на кінець дня.
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: Уточніть, що ви маєте на увазі під "фінанси"?
це список фактичних платежів можна дати доступ тільки до своїх платежів
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
це список фактичних платежів
можна дати доступ тільки до своїх платежів
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Вирішили питання чи обговорюватимемо варіант доопрацювання Cashflow?
Давайте обговоримо. Чи можна щось зробити з цим?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Вирішили питання чи обговорюватимемо варіант доопрацювання Cashflow?
[/quote]
Давайте обговоримо.
Чи можна щось зробити з цим?
Юрченко Роман Сергійович написав: Чи можна щось зробити з цим?
Ну як мінімум налаштування у додаток, щоб усі сутності отримувати з урахуванням прав доступу – ось як мінімум платежі у вас отримуватимуть лише ті, до яких доступ є.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
Ну як мінімум налаштування у додаток, щоб усі сутності отримувати з урахуванням прав доступу – ось як мінімум платежі у вас отримуватимуть лише ті, до яких доступ є.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Юрченко Роман Сергійович написав: Чи можна щось зробити з цим?
Чи могли б прорахувати?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
[/quote]
Чи могли б прорахувати?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар