Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
чесно, я в ауті. прибрали найкорисніше при переході на новий бокс, і на місячну оплату сідайте викручуючи руки. Маркетологи красені, але ставлення скотарське компанії до користувачів
чесно, я в ауті. прибрали найкорисніше при переході на новий бокс, і на місячну оплату сідайте викручуючи руки. Маркетологи красені, але ставлення скотарське компанії до користувачів
для хмари воно безкоштовне ви перший раз його оплатили на момент ще коли ми не давали безкоштовно цей додаток. тепер система думає що воно платне і ваші подібні висловлювання нема чого
для хмари воно безкоштовне
ви перший раз його оплатили на момент ще коли ми не давали безкоштовно цей додаток.
тепер система думає що воно платне і ваші подібні висловлювання нема чого
не зрозумів, так воно для мене безкоштовне? у мене куплені ліцензії та оновлення на рік. мені написали на форумі що безкоштовне, а менеджер каже ні платне. Воно зараз припинило працювати, і в момент оплати ніякого на 1 місяць не було, а зараз заходжу і 1 місяць 10 у.о. це помилка або для мого випадку я маю платити 10 у.о. на місяць, щоб користуватися глобальним пошуком?
не зрозумів, так воно для мене безкоштовне? у мене куплені ліцензії та оновлення на рік. мені написали на форумі що безкоштовне, а менеджер каже ні платне. Воно зараз припинило працювати, і в момент оплати ніякого на 1 місяць не було, а зараз заходжу і 1 місяць 10 у.о. це помилка або для мого випадку я маю платити 10 у.о. на місяць, щоб користуватися глобальним пошуком?
Таровик Дмитро Миколайович написав: не зрозумів, так воно для мене безкоштовне? у мене куплені ліцензії та оновлення на рік. мені написали на форумі що безкоштовне, а менеджер каже ні платне.
на скільки я знаю навіть якщо у вас коробка і ви оплачуєте ключі щороку, то воно вам безкоштовне
Таровик Дмитро Миколайович написав: Воно зараз припинило працювати, і в момент оплати ніякого на 1 місяць не було, а зараз заходжу і 1 місяць 10 у.о. це помилка або для мого випадку я маю платити 10 у.о. на місяць, щоб користуватися глобальним пошуком?
У момент оплати там чітко зазначено, що оплата помісячна ви просто не звернули увагу Так як ви не захотіли чекати, поки зроблять безкоштовним і оплатили - логічно що через місяць вам його вирубало
[quote]
Таровик Дмитро Миколайович написав:
не зрозумів, так воно для мене безкоштовне? у мене куплені ліцензії та оновлення на рік. мені написали на форумі що безкоштовне, а менеджер каже ні платне.
[/quote]
на скільки я знаю навіть якщо у вас коробка і ви оплачуєте ключі щороку, то воно вам безкоштовне
[quote]
Воно зараз припинило працювати, і в момент оплати ніякого на 1 місяць не було, а зараз заходжу і 1 місяць 10 у.о. це помилка або для мого випадку я маю платити 10 у.о. на місяць, щоб користуватися глобальним пошуком?
[/quote]
У момент оплати там чітко зазначено, що оплата помісячна ви просто не звернули увагу
Так як ви не захотіли чекати, поки зроблять безкоштовним і оплатили - логічно що через місяць вам його вирубало
воно запрацює? ну у темі написали воно працює, я зайшов там платне 10 у.о. ну як би раз заплатити не проблема ціна осудна, з ним простіше шукати, я заплатив. Зараз що потрібно зробити, щоб працювало?
воно запрацює? ну у темі написали воно працює, я зайшов там платне 10 у.о. ну як би раз заплатити не проблема ціна осудна, з ним простіше шукати, я заплатив. Зараз що потрібно зробити, щоб працювало?
за умовами безкоштовне тільки якщо ви користувалися старою версією програми MVP і переходите на нову OS. всі інші умови безкоштовного використання на розсуд вашого менеджера. запитайте, хто вам рахунки виписував.
за умовами безкоштовне тільки якщо ви користувалися старою версією програми MVP і переходите на нову OS.
всі інші умови безкоштовного використання на розсуд вашого менеджера.
запитайте, хто вам рахунки виписував.
я переходив із MPV і кілька років вже клієнт. мені рахунок не виставляли, з'явився додаток, я побачив що платне, поповнив рахунок і сплатив, оскільки одноразово 10 у.о. порахував норм для цього додатку
я переходив із MPV і кілька років вже клієнт. мені рахунок не виставляли, з'явився додаток, я побачив що платне, поповнив рахунок і сплатив, оскільки одноразово 10 у.о. порахував норм для цього додатку
Таровик Дмитро Миколайович написав: як дізнатися? до кого звертатись?
ви не написали хмара у вас чи коробка? ось тема щодо умов надання безкоштовного глобального пошуку https://crm-onebox.com/ru/support/onebox-official-news/10788-prilozhenie-globaln... у вас має бути хмарний тариф та раніше користувалися MVP. якщо за умовами підходите можете посилатися на неї, Якщо вам менеджер відмовив а за умовами підходите, пишіть прямо в ту тему тоді. інші ситуації на розсуд менеджера. тобто. можна просити менеджера, що "я оплачую ліцензії + зробіть додаток глобальний пошук бонусом" якось так .
[quote]
як дізнатися? до кого звертатись?
[/quote]
ви не написали хмара у вас чи коробка?
ось тема щодо умов надання безкоштовного глобального пошуку
https://crm-onebox.com/ru/support/onebox-official-news/10788-prilozhenie-globalniy-poisk/
у вас має бути хмарний тариф та раніше користувалися MVP.
якщо за умовами підходите можете посилатися на неї,
Якщо вам менеджер відмовив а за умовами підходите, пишіть прямо в ту тему тоді.
інші ситуації на розсуд менеджера.
тобто. можна просити менеджера, що "я оплачую ліцензії + зробіть додаток глобальний пошук бонусом"
якось так .
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро написав: коробка чи хмара?
коробка, оновлення тільки на коробку купуються. Цей бокс раніше був на MVP
[quote]
Мироненко Дмитро
ФОП Мироненко Дмитро написав:
коробка чи хмара?
[/quote]
коробка, оновлення тільки на коробку купуються.
Цей бокс раніше був на MVP
Таровик Дмитро Миколайович написав: у чому там різниця? я тут не знаю
для вас програма безкоштовна так як у вас коробка з оплатою щорічно через тиждень +- буде механізм встановлення його вам безкоштовно прошу почекати
[quote]
у чому там різниця? я тут не знаю
[/quote]
для вас програма безкоштовна так як у вас коробка з оплатою щорічно
через тиждень +- буде механізм встановлення його вам безкоштовно прошу почекати
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар