Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. - У вас не остання версія. - На форумі створити топік, як приклад "Оновлення системи" та написати, що ви хочете, щоб вашу систему оновили. Я бачу, що ваш сервер мають доступ ваші фахівці. (сьогодні нічний бекап не утворився і крони запускаються не від потрібного користувача) Перед оновленням системи потрібно повернути всі налаштування у вихідний стан і після цього можна оновити систему.
Добрий день.
- У вас не остання версія.
- На форумі створити топік, як приклад "Оновлення системи" та написати, що ви хочете, щоб вашу систему оновили.
Я бачу, що ваш сервер мають доступ ваші фахівці.
(сьогодні нічний бекап не утворився і крони запускаються не від потрібного користувача)
Перед оновленням системи потрібно повернути всі налаштування у вихідний стан і після цього можна оновити систему.
Для оновлення цього достатньо. Але враховуючи, що на вашому сервері працювали ваші фахівці, я про це написав вище, то тепер виправте все як має бути. Після цього вам оновлять систему.
Для оновлення цього достатньо.
Але враховуючи, що на вашому сервері працювали ваші фахівці, я про це написав вище,
то тепер виправте все як має бути.
Після цього вам оновлять систему.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Для оновлення цього достатньо. Але враховуючи, що на вашому сервері працювали ваші фахівці, я про це написав вище, то тепер виправте все як має бути. Після цього вам оновлять систему.
Добрий вечір, крони полагодили
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
Але враховуючи, що на вашому сервері працювали ваші фахівці, я про це написав вище,
[/quote]
Ковалевський Євген Клієнт писав/ла: Добрий вечір, крони полагодили
Добрий вечір. Тепер - На форумі створити топік, як приклад "Оновлення системи" та написати, що ви хочете, щоб вашу систему оновили.
[quote]
Ковалевський Євген
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Добрий вечір.
Тепер
- На форумі створити топік, як приклад "Оновлення системи" та написати, що ви хочете, щоб вашу систему оновили.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Для оновлення цього достатньо. Але враховуючи, що на вашому сервері працювали ваші фахівці, я про це написав вище, то тепер виправте все як має бути. Після цього вам оновлять систему.
Ви нещодавно писали досить цього топика, але потрібно полагодити крони. Їх відремонтували.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Ви нещодавно писали досить цього топика, але потрібно полагодити крони. Їх відремонтували.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар