Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Є запит.
Клієнт хоче автоматизувати роботу з маркетплейсами та прайс-майданчиками, роботу з постачальниками, інтегрувати checkbox.
Замовлень поки що не багато, близько 20 на день. Працює самотужки.
Заявлений Тариф-5 для маркетплейсів зараз дорого, чи можна почати працювати на Тариф-3?
У чому різниця? Якщо швидкість обробки даних, клієнт готовий чекати в хвилинному діапазоні.
Добрий день. Є запит. Клієнт хоче автоматизувати роботу з маркетплейсами та прайс-майданчиками, роботу з постачальниками, інтегрувати checkbox. Замовлень поки що не багато, близько 20 на день. Працює самотужки. Заявлений Тариф-5 для маркетплейсів зараз дорого, чи можна почати працювати на Тариф-3? У чому різниця? Якщо швидкість обробки даних, клієнт готовий чекати в хвилинному діапазоні.
У третьому тарифі немає інтеграцій з інтернет-магазинами, прайс-майданчиками та маркетплейсами, обробкою прайс-листів, роботи з постачальниками та паркуванням власного домену.
У третьому тарифі немає інтеграцій з інтернет-магазинами, прайс-майданчиками та маркетплейсами, обробкою прайс-листів, роботи з постачальниками та паркуванням власного домену.
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: У третьому тарифі немає інтеграцій з інтернет-магазинами, прайс-майданчиками та маркетплейсами, обробкою прайс-листів, роботи з постачальниками та паркуванням власного домену.
як це обмежується технічно, якщо я захочу підключити інтернет-магазин або маркетплейс або оброблятиму прайс-листи?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
як це обмежується технічно, якщо я захочу підключити інтернет-магазин або маркетплейс або оброблятиму прайс-листи?
Юрчук Володимир Співробітник писав/ла: як це обмежується технічно, якщо я захочу підключити інтернет-магазин або маркетплейс або оброблятиму прайс-листи?
в тарифі чітко зазначено, що не буде працювати (як це обмежується з технічної точки зору описувати сенсу немає - не зрозумієте =) - хочете працювати з маркетплейсами, ІМ, постачальниками та прайс-листами - велкам у 5й тариф =)
[quote]
Юрчук Володимир
Співробітник писав/ла:
[/quote]
в тарифі чітко зазначено, що не буде працювати (як це обмежується з технічної точки зору описувати сенсу немає - не зрозумієте =) - хочете працювати з маркетплейсами, ІМ, постачальниками та прайс-листами - велкам у 5й тариф =)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар