1b.app
Скопійоване посилання -

Прошу перевести бокс на тариф за користувача.

Відповіді:

Мінімальний тариф 3
03.02.2025, 17:09

Андрій
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Дивно, не бачив ніде на сайті інформації по обмеженню кількості користувачів та мінімальних тарифах.
Це у всіх партнерів також?
03.02.2025, 18:06

Андрій писал/а:
Дивно, не бачив ніде на сайті інформації по обмеженню кількості користувачів та мінімальних тарифах.
Це у всіх партнерів також?

В загалому мінімальний тариф 3 у всіх . Якщо якийсь партнер робить виключення - це суто на його справа . В цілому у вас вже є закріплений партнер зверніться до нього https://1b.app/ua/partner/onebox-corp/
04.02.2025, 09:55

Я не обирав партнера. Я сам створив бокс, сам налаштував. Яким дивом у мене з'явився партнер я не знаю.
Декілька разів намагався з ними зв'язатися але вони мені жодного разу не змогли допомогти. Тому не хочу з ними працювати.
Прошу відкріпити цього партнера від нашого боксу, аби я міг звернутися до інших.
04.02.2025, 11:03

Андрій писал/а:

Я не обирав партнера. Я сам створив бокс, сам налаштував. Яким дивом у мене з'явився партнер я не знаю.

Ваш партнер закріплений ще від 2022го року коли була трансформація , тому так як бокс вже старий у вас - то у вас і є партнер який на той момент і був.

Андрій писал/а:
Декілька разів намагався з ними зв'язатися але вони мені жодного разу не змогли допомогти. Тому не хочу з ними працювати.

я бачив ваші повідомелняя, їх умови логічні і нічого зайвого вам не пропонують . Або тариф на 3 користувачі або тариф за данні залишити як і зараз . Можливо спробуйте домовитись на тариф 2

Андрій писал/а:
Прошу відкріпити цього партнера від нашого боксу, аби я міг звернутися до інших.

Ні це неможливо без згоди між партнерами до якого ви хочете і тим партнером що зараз
04.02.2025, 12:19

Андрій писал/а:

я бачив ваші повідомлення, їх умови логічні і нічого зайвого вам не пропонують . Або тариф на 3 користувачі або тариф за данні залишити як і зараз . Можливо спробуйте домовитись на тариф 2

Андрій писал/а:

Ні це неможливо без згоди між партнерами до якого ви хочете і тим партнером що зараз

Мені не потрібен тариф 2, чи 3 і т.д. Так як працює 1 менеджер.
Інші партнери пропонують тариф з 1 користувачем.
Я не обирав партнера, і не мав з ними жодних контактів до цього року, вони мені ні в чому не допомогли, отримують комісію незрозуміло за що.

Тому дайте мені можливість попрацювати з іншими партнерами.
04.02.2025, 12:27

Андрій писал/а:

Андрій писал/а:

я бачив ваші повідомлення, їх умови логічні і нічого зайвого вам не пропонують . Або тариф на 3 користувачі або тариф за данні залишити як і зараз . Можливо спробуйте домовитись на тариф 2

Андрій писал/а:

Мені не потрібен тариф 2, чи 3 і т.д. Так як працює 1 менеджер.
Інші партнери пропонують тариф з 1 користувачем.
Я не обирав партнера, і не мав з ними жодних контактів до цього року, вони мені ні в чому не допомогли, отримують комісію незрозуміло за що.

Тому дайте мені можливість попрацювати з іншими партнерами.

Нехай той партнер якого ви обрали , напише поточному партнеру і домовляються

іншого варіанту не буде , ніхто змінювати правила тому що вам так захотілось не буде

Або сплачуйте тариф за данні і все .
04.02.2025, 12:29

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар