Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: Ваш бокс оновлено так само рекомендую написати вашому хостеру щоб він встановив SoapClient на сервері
Добрий день. Версія оновилася. Виникла проблема. Під час створення платежу у формі немає поля для введення дати документа. Не можу оформити документ потрібною датою. Це можна якось виправити?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
Ваш бокс оновлено
так само рекомендую написати вашому хостеру щоб він встановив SoapClient на сервері
[/quote]
Добрий день. Версія оновилася. Виникла проблема.
Під час створення платежу у формі немає поля для введення дати документа. Не можу оформити документ потрібною датою. Це можна якось виправити?
[file]13929[/file]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: Ваш бокс оновлено так само рекомендую написати вашому хостеру щоб він встановив SoapClient на сервері
Добрий день. Версія оновилася. Виникла проблема. Під час створення платежу у формі немає поля для введення дати документа. Не можу оформити документ потрібною датою. Це можна якось виправити?
увімкніть у налаштуваннях галочку - дозволити редагувати дату платежу
[quote]
Забараускас Світлана Петрасівна написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
Ваш бокс оновлено
так само рекомендую написати вашому хостеру щоб він встановив SoapClient на сервері
[/quote]
Добрий день. Версія оновилася. Виникла проблема.
Під час створення платежу у формі немає поля для введення дати документа. Не можу оформити документ потрібною датою. Це можна якось виправити?
[file]13929[/file]
[/quote]
увімкніть у налаштуваннях галочку - дозволити редагувати дату платежу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар