Максиме, чому ж може не сподобається? Мені навіть дуже подобається!
Відповідь велика, розгорнута з фактами, цифрами та доречним тонким гумором там, де це потрібно :)
За "Бронзу" - дякую! Мені приємно бути в трійці лідерів, хоч я і не стверджував, що підключився першим. Мною було написано "одним із перших". Додаю до точності.
1. Ви навели хороший прорахунок. Звичайно, суми великі і це ваші гроші. Але хочу замінити, ви все одно вкладає ці гроші в розвиток продукту і хоч як це не назви (через негативний відгук або позитивний) сам продукт отримав Update і став ще ціннішим. До того ж у дуже короткий період, це теж важливо! Так само, якби не трапилася ця ситуація, ви все одно витрачали б свої гроші на доопрацювання та виправлення помилок, і отримували негативні відгуки від інших клієнтів, тільки вони були розмиті в часі. Так, так їх, звичайно, легше сприймати.
На рахунок чату: зверніть увагу - це чат (своєї барахолка думок, питань тощо), а не судове засідання, де кожен зобов'язаний навести аргументи. Кому ці аргументи були потрібні – міг спитати. Так, у різних чатах є свої правила, але у В'ячеслава ці правила прості, плюс якщо мені як учаснику, не подобається якийсь чат, я з нього просто віддаляюся.
На рахунок аргументів, гадаю, вам краще поставити питання Ігорю: який відсоток з усіх моїх запитів, які були поставлені на форумі в період з 17 по 19 липня, були позначені як помилки, а не як мої хотілки? Кожна така знайдена помилка іншим клієнтом могла б додати +1 до негативної карми OS, а так навпаки, +1 в позитивну сторону OS.
2. У цьому питанні я з вами повністю погоджуюсь. Будь-який керівник/власник бізнесу в першу чергу має керуватися саме математикою та цифрами. Так сталося і в мене в суботу, коли я почав писати запити на форумі через думки, що ні я не весь мій найманий персонал просто не зможе працювати в понеділок. А це заробітна плата, незадоволені клієнти і багато, і багато іншого. Загалом, я теж ці цифри вважав лише у розрізі свого бізнесу.
3. Як я й казав раніше, причому неодноразово - це та моя думка яка була саме в той час і хвилину.
У 19 столітті пароплав – це був ТОП транспорт, про який добре відгукувалися, але нинішні люди точно виберуть якийсь сучасний лайнер і якщо їм запропонувати порівняти його з пароплавом – то ви нічого хорошого не почуєте. Так і ця ситуація де думка може з легкістю зміниться, як і будь-яка технологія, тому що вчора це був один продукт, а після доробок – це зовсім інший. Хіба я не правий? Ви самі неодноразово казали - "OS - це зовсім інший продукт ..." у порівнянні з MVP.
Тепер на рахунок вашої фрази "то давайте покажіть нам усім хоч один позитивний відгук (коли думка змінилася) про якийсь продукт або послугу, яку ви коли-небудь отримували від когось." - Та легко!
Як ви і просили, показую один з них
https://www.google.com.ua/maps/contrib/110126634862416418217/place/ChIJ8cTLI7PF1... !3m1!1e1?hl=ua&authuser=0, + про всяк випадок прикріплюю фото (дивіться нижче).
На додачу хочу ще написати: цієї суботи, я зміг змінити свою Позитивну думку на негативну (дивіться фото нижче), і це ще раз підтверджує те, що людина все життя не живе з одним думка, про що комусь або. Також прошу звернути увагу, що ці рекомендації про CRM прочитали не 100 клієнтів, як ви пишете, а в сотні разів більше і ви знаєте чому, оскільки самі полягаєте в цій спільноті, яка становить 16,7 тис. користувачів.
І якщо вам потрібно було показати докази, що я як і інші люди можуть змінювати свою думку, тоді у мене до вас так само зустрічне питання: чи готові ви прибрати 8 пункт для всіх клієнтів (не для мене) і показати, що ви як власник бізнесу зацікавлені у вирішенні негативних відгуків, а не просто "боротися" з ними? :) Тим більше, що всі критичні помилки виправлені і я більше задоволений, ніж не задоволений?