Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вчора вперше виявилася проблема, але зі спроби п'ятої таки підвантажив, сьогодні в жодну. Опцією користуюся давно, підвантажив документ в екселі, вибрав стовпчики, і натиснув на завантажити... і нічого.
[file]4318[/file]
[file]4319[/file]
Вчора вперше виявилася проблема, але зі спроби п'ятої таки підвантажив, сьогодні в жодну. Опцією користуюся давно, підвантажив документ в екселі, вибрав стовпчики, і натиснув на завантажити... і нічого.
Ситуація трохи прояснилася, не спрацьовує на певному етапі БЦ, на якому раніше спрацьовувало, на даному етапі стоїть дію Видалити всі продукти з процесу (скрин), можливо в ньому змінився алгоритм роботи, і він почав спрацьовувати не тільки при переході на етап, але і при збереженні.
Ситуація трохи прояснилася,
не спрацьовує на певному етапі БЦ, на якому раніше спрацьовувало,
на даному етапі стоїть дію Видалити всі продукти з процесу (скрин), можливо в ньому змінився алгоритм роботи, і він почав спрацьовувати не тільки при переході на етап, але і при збереженні.
[file]4333[/file]
Treebeard the oldest of the Ents написав: Добрий день. Дайте, будь ласка, посилання на процес і файлик який можна завантажити якщо тема актуальна
адже ви не зможете пройти за посиланням так як процес усередині моєї системи.... або я чогось не розумію?
[quote]
Treebeard
the oldest of the Ents написав:
Добрий день. Дайте, будь ласка, посилання на процес і файлик який можна завантажити якщо тема актуальна
[/quote]
адже ви не зможете пройти за посиланням так як процес усередині моєї системи.... або я чогось не розумію?
Treebeard the oldest of the Ents написав: Добрий день. Дайте будь ласка посилання на процес і файлик, який можна завантажити, якщо тема актуальна
Зможуть :)
[quote]
Олянчук Володимир Іванович писав/ла:
[quote]
Treebeard
Добрий день. Дайте будь ласка посилання на процес і файлик, який можна завантажити, якщо тема актуальна
[/quote]
[/quote]
Зможуть :)
Treebeard the oldest of the Ents написав: Добрий день. Дайте будь ласка посилання на процес і файлик, який можна завантажити, якщо тема актуальна
я адміністратор у будь-якій системі OneBox
[quote]
Олянчук Володимир Іванович писав/ла:
[quote]
Treebeard
Добрий день. Дайте будь ласка посилання на процес і файлик, який можна завантажити, якщо тема актуальна
[/quote]
[/quote]
я адміністратор у будь-якій системі OneBox
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар