Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Як вирішити питання зі складами під час здійснення продажів на кшталт "Під реалізацію"?
Зараз склади існують у компанії або її співробітників, але як можна вести облік залишків на чужих складах свого товару?
Доброго дня! Як вирішити питання зі складами під час здійснення продажів на кшталт "Під реалізацію"? Зараз склади існують у компанії або її співробітників, але як можна вести облік залишків на чужих складах свого товару?
Добрий день. А чим для системи відрізняються "ваші" склади від складів "під реалізацію"? По-моєму це такий самий склад, на який можна переміщати продукти, продавати їх у замовленнях і т.д. Тобто. просто створюєте склад, називаєте "Київ (під реалізацію)" та працюєте з ним.
Добрий день. А чим для системи відрізняються "ваші" склади від складів "під реалізацію"? По-моєму це такий самий склад, на який можна переміщати продукти, продавати їх у замовленнях і т.д. Тобто. просто створюєте склад, називаєте "Київ (під реалізацію)" та працюєте з ним.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Добрий день. А чим для системи відрізняються "ваші" склади від складів "під реалізацію"? По-моєму це такий самий склад, на який можна переміщати продукти, продавати їх у замовленнях і т.д. Тобто. просто створюєте склад, називаєте "Київ (під реалізацію)" та працюєте з ним.
Дмитре, дякую за відповідь! Теоретично – нічим не відрізняються. Але з досвіду роботи в інших програмах (наприклад 1С) виникали проблеми. Із боксом працюю менше року. Якщо використовувати такий варіант, чи можливе коректне отримання наступної інформації: залишки в розрізі клієнта; оборот у розрізі клієнта; зобов'язання / взаєморозрахунки в розрізі клієнта; види та типи цін/націнок/знижок
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Дмитре, дякую за відповідь!
Теоретично – нічим не відрізняються. Але з досвіду роботи в інших програмах (наприклад 1С) виникали проблеми. Із боксом працюю менше року.
Якщо використовувати такий варіант, чи можливе коректне отримання наступної інформації: залишки в розрізі клієнта; оборот у розрізі клієнта; зобов'язання / взаєморозрахунки в розрізі клієнта; види та типи цін/націнок/знижок
Романе, я не зовсім розумію ваші запитання. Я не чув про якийсь функціонал, який ставив якісь види або типи націнок у якісь склади. Що саме ви хочете продати, опишіть будь ласка на сутності боксу, а не на абстрактних. ps з того, що я зрозумів, це тільки отримати залишки - але тут питання швидше за все абстрактне. Якщо ви працюєте в боксі близько року, то швидше за все знаєте що можна зайти в будь-який склад і подивитися по ньому залишки та рухи.
Романе, я не зовсім розумію ваші запитання. Я не чув про якийсь функціонал, який ставив якісь види або типи націнок у якісь склади. Що саме ви хочете продати, опишіть будь ласка на сутності боксу, а не на абстрактних.
ps з того, що я зрозумів, це тільки отримати залишки - але тут питання швидше за все абстрактне. Якщо ви працюєте в боксі близько року, то швидше за все знаєте що можна зайти в будь-який склад і подивитися по ньому залишки та рухи.
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: Якщо використовувати такий варіант, чи можливе коректне отримання наступної інформації: залишки в розрізі клієнта; оборот у розрізі клієнта; зобов'язання / взаєморозрахунки в розрізі клієнта;
Це можливо.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
Якщо використовувати такий варіант, чи можливе коректне отримання наступної інформації: залишки в розрізі клієнта; оборот у розрізі клієнта; зобов'язання / взаєморозрахунки в розрізі клієнта;
[/quote]
Це можливо.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар