Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Не зовсім розумію яка в цьому глобальна різниця, якщо ви і так і так явно не будете гортати список категорій щоб знайти очима, а скористаєтеся автокомплітом і вводитимете назву цієї категорії
Добрий день. Не зовсім розумію яка в цьому глобальна різниця, якщо ви і так і так явно не будете гортати список категорій щоб знайти очима, а скористаєтеся автокомплітом і вводитимете назву цієї категорії
глобально в цьому є різниця для нас, тому що найчастіше використовуються категорії у нас нагорі, а саме сміття внизу. І взагалі прийнято сортувати в алфавітному порядку за умовчанням, а чи не навпаки. І саме так було. І не пропонуйте мені змінювати порядок, тому що якщо я його зміню, то в розділі "продукти" списком, продукти категоріями – цей порядок також зміниться.
глобально в цьому є різниця для нас, тому що найчастіше використовуються категорії у нас нагорі, а саме сміття внизу. І взагалі прийнято сортувати в алфавітному порядку за умовчанням, а чи не навпаки. І саме так було. І не пропонуйте мені змінювати порядок, тому що якщо я його зміню, то в розділі "продукти" списком, продукти категоріями – цей порядок також зміниться.
Категорії у вказаному списку не сортуються за абеткою. Вони сортуються по полю "Порядок сортування" https://2449470.ru/admin/shop/category/?sortkey=sort&sorttype=DESC. Тобто. все у вас працює як раніше, ви просто не зачекали як воно було раніше))
Причому тут те, як ви відсортували якийсь перелік? Відкрийте моє посилання та подивіться на колонку "Порядок сортування". Категорії у яких він заданий виводяться першими, тому що у них більший порядок сортування.
Причому тут те, як ви відсортували якийсь перелік? Відкрийте моє посилання та подивіться на колонку "Порядок сортування". Категорії у яких він заданий виводяться першими, тому що у них більший порядок сортування.
Тепер у продуктах списком усі категорії відсортовано у порядку від Я до А. При цьому я заходжу до категорії і там у всіх категорій порядок сортування = 0. І вони відсортовані від А до Я. Я прошу мені пояснити як все повернути на місце і щоб було дотримано сортування категорій від А до Я в "продуктах" та в "складах"
Тепер у продуктах списком усі категорії відсортовано у порядку від Я до А.
При цьому я заходжу до категорії і там у всіх категорій порядок сортування = 0.
І вони відсортовані від А до Я.
Я прошу мені пояснити як все повернути на місце і щоб було дотримано сортування категорій від А до Я в "продуктах" та в "складах"
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар