Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Діти, потрібно допомогти вирішити завдання. Підозрюю, що треба робити доопрацювання.
Ціль: на підставі значення одного фільтра продукту, потрібно знайти інше значення в певному довіднику і вставити його в той самий продукт тільки в інший фільтр.
Наприклад: є фільтр "Колір товару" (id 1111) зі значенням "Пурпурний". Ця нова дія повинна знайти це значення в довіднику "Стовпець А" і взяти інше значення ("Фіолетовий") в іншому "Стовпці Б" по цьому ж рядку і вставити його у фільтр "Колір" (id 3333).
Наразі існує схожа дія "Заповнити додаткове поле на підставі додаткових полів та даних довідника" яка знаходиться в "Автоматизація для продуктів", але вона працює тільки для "додаткових полів продукту". Було б зручно, якби він працював у розрізі фільтрів.
[file]17570[/file]
Діти, потрібно допомогти вирішити завдання. Підозрюю, що треба робити доопрацювання. Ціль: на підставі значення одного фільтра продукту, потрібно знайти інше значення в певному довіднику і вставити його в той самий продукт тільки в інший фільтр. Наприклад: є фільтр "Колір товару" (id 1111) зі значенням "Пурпурний". Ця нова дія повинна знайти це значення в довіднику "Стовпець А" і взяти інше значення ("Фіолетовий") в іншому "Стовпці Б" по цьому ж рядку і вставити його у фільтр "Колір" (id 3333). Наразі існує схожа дія "Заповнити додаткове поле на підставі додаткових полів та даних довідника" яка знаходиться в "Автоматизація для продуктів", але вона працює тільки для "додаткових полів продукту". Було б зручно, якби він працював у розрізі фільтрів.
Суханицький Андрій OneBox CORP написав: Використовуйте цю дію Вона додасть фільтр на основі додаткового поля
Добридень! Дякую за інформацію, але на скільки я бачу, ця дія працює для процесів, а мені потрібно саме для "автоматизації для продуктів".
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
Використовуйте цю дію
Вона додасть фільтр на основі додаткового поля
[/quote]
Добридень! Дякую за інформацію, але на скільки я бачу, ця дія працює для процесів, а мені потрібно саме для "автоматизації для продуктів".
Юрченко Роман Сергійович написав: Добридень! Дякую за інформацію, але на скільки я бачу, ця дія працює для процесів, а мені потрібно саме для "автоматизації для продуктів".
Ви спочатку спробуйте, воно працює саме для продуктів, у процесів немає характеристик
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
Ви спочатку спробуйте, воно працює саме для продуктів, у процесів немає характеристик
Юрченко Роман Сергійович написав: Наразі існує схожа дія "Заповнити додаткове поле на підставі додаткових полів та даних довідника" яка знаходиться в "Автоматизація для продуктів", але вона працює тільки для "додаткових полів продукту". Було б зручно, якби він працював ще у розрізі фільтрів
Можна допрацювати в цю настройку який фільтр додати (селектор серед доступних фільтрів). Якщо вам такий варіант підійде – це займе 2год.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
Наразі існує схожа дія "Заповнити додаткове поле на підставі додаткових полів та даних довідника" яка знаходиться в "Автоматизація для продуктів", але вона працює тільки для "додаткових полів продукту". Було б зручно, якби він працював ще у розрізі фільтрів
[/quote]
Можна допрацювати в цю настройку який фільтр додати (селектор серед доступних фільтрів). Якщо вам такий варіант підійде – це займе 2год.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Можна допрацювати в цю настройку який фільтр додати (селектор серед доступних фільтрів). Якщо вам такий варіант підійде – це займе 2год.
Тобто буде можливість вибрати фільтр від куди брати і фільтр куди вставляти?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[/quote]
Тобто буде можливість вибрати фільтр від куди брати і фільтр куди вставляти?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Можна допрацювати в цю настройку який фільтр додати (селектор серед доступних фільтрів). Якщо вам такий варіант підійде – це займе 2год.
Максиме, могли б відповісти на моє запитання?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
Максиме, могли б відповісти на моє запитання?
Максиме, питання актуальне. Прошу дати відповідь
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
Максиме, питання актуальне. Прошу дати відповідь
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар