Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
підкажіть як зрозуміти у чому проблема? не можу змінити ціни масовим імпортом. тягну з цього файлу колонки 4 тільки
[file]15796[/file]
[file]15797[/file]
[file]15798[/file]
підкажіть як зрозуміти у чому проблема? не можу змінити ціни масовим імпортом. тягну з цього файлу колонки 4 тільки
пробую варіанти, видаляв файли імпорту, але толку не побачив. з'явилася проблема при масових діях - Дамп не знайдено, коли вибираєш усі товари з відфільтрованого списку, якщо тільки на 1 сторінці то немає такого
пробую варіанти, видаляв файли імпорту, але толку не побачив. з'явилася проблема при масових діях - Дамп не знайдено, коли вибираєш усі товари з відфільтрованого списку, якщо тільки на 1 сторінці то немає такого
[file]15825[/file]
[file]15826[/file]
Добрий день. Швидше за все ви вантажите занадто великі файли і php не вистачає пам'яті, щоб обробити всі записи з них. Ми можемо більш детально розібратися в проблемі та змінити налаштування сервера, якщо це буде необхідно, для цього буде потрібно 1год доробки (оскільки у вас коробкова версія боксу). Виставити рахунок?
Добрий день. Швидше за все ви вантажите занадто великі файли і php не вистачає пам'яті, щоб обробити всі записи з них. Ми можемо більш детально розібратися в проблемі та змінити налаштування сервера, якщо це буде необхідно, для цього буде потрібно 1год доробки (оскільки у вас коробкова версія боксу). Виставити рахунок?
давайте налаштовувати сервер, і з масовими діями коли змінюєш дані в про всі товари, хвилинний крон перестає працювати іноді на 20 хвилин іноді на пару годин. Раніше такого не було. я згоден на налаштування Сервера, і рекомендацію, перенесення на якийсь Український сервер прискорить роботу системи? а то анонсований новий двигун не відчувається, все одно часом СРМ "тупить" і довго думає. може краще на Український сервер перенести?
давайте налаштовувати сервер, і з масовими діями коли змінюєш дані в
про всі товари, хвилинний крон перестає працювати іноді на 20 хвилин іноді на пару годин. Раніше такого не було. я згоден на налаштування Сервера, і рекомендацію, перенесення на якийсь Український сервер прискорить роботу системи? а то анонсований новий двигун не відчувається, все одно часом СРМ "тупить" і довго думає. може краще на Український сервер перенести?
у цих імпортах імпортував лише 1 показник, щоб перевірити чи буде хоч так працювати, але без результату. Прошу скоріш налаштувати сервер, щоб я міг нормально робити масовий імпорт і змінювати ціни
у цих імпортах імпортував лише 1 показник, щоб перевірити чи буде хоч так працювати, але без результату. Прошу скоріш налаштувати сервер, щоб я міг нормально робити масовий імпорт і змінювати ціни
Стасюк Юлія Володимирівна OneBox написав: Добридень! Дмитре, рахунок відправлено на вашу пошту
я плативши відразу, виконайте налаштування щоб робити імпорт адекватно
[quote]
Стасюк Юлія Володимирівна
OneBox написав:
Добридень! Дмитре, рахунок відправлено на вашу пошту
[/quote]
я плативши відразу, виконайте налаштування щоб робити імпорт адекватно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар