Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не отримала відповіді за останнім коментарем у темі: https://1b.app/ua/support/stock/11895-dodati-dodatkovi-polya-filtriv-za-zamovchuvannyam-u-menedzheri-kategoriy/
На опрацювання потрібно:
Варіант 1 - додати кнопку "додати поле" з можливістю додавати необхідну кількість полів без обмеження.
Варіант 2 - якщо перший варіант неможливий - додати 20 додаткових полів, а не 10
Не отримала відповіді за останнім коментарем у темі: https://1b.app/ua/support/stock/11895-dodati-dodatkovi-polya-filtriv-za-zamovchu... На опрацювання потрібно: Варіант 1 - додати кнопку "додати поле" з можливістю додавати необхідну кількість полів без обмеження. Варіант 2 - якщо перший варіант неможливий - додати 20 додаткових полів, а не 10
Каріна написав: Варіант 2 - якщо перший варіант неможливий - додати 20 додаткових полів, а не 10
Наскільки мені відомо – вам відповіли у листі, в якому виставляли рахунок – що буде реалізовано лише такий варіант
[quote]
Каріна написав:
Варіант 2 - якщо перший варіант неможливий - додати 20 додаткових полів, а не 10
[/quote]
Наскільки мені відомо – вам відповіли у листі, в якому виставляли рахунок – що буде реалізовано лише такий варіант
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Каріна написав: Варіант 2 - якщо перший варіант неможливий - додати 20 додаткових полів, а не 10
додати необмежену кількість не можна? мені потрібна буде така доробка пізніше
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
Каріна написав:
[/quote]
[/quote]
Ні, зараз не можна. Потрібна буде - ставитимеш окреме технічне завдання - оцінюватимуть зміну архітектури.
[quote]
[/quote]
Ні, зараз не можна.
Потрібна буде - ставитимеш окреме технічне завдання - оцінюватимуть зміну архітектури.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Так, у листуванні за оплату була мова за 10 полів. Я запитала, чи можна зробити 20 полів, а ще краще кнопку "додати поле". Мені відповіли – при зміні ТЗ пишіть нове звернення на форумі. Я написала нове звернення тиждень (!) тому. Питання все ще є актуальним. Прийміть, будь ласка, у роботу додавання 20 додаткових полів. Та нарешті розв'яжемо це питання.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
Каріна написав:
[/quote]
[/quote]
Так, у листуванні за оплату була мова за 10 полів. Я запитала, чи можна зробити 20 полів, а ще краще кнопку "додати поле". Мені відповіли – при зміні ТЗ пишіть нове звернення на форумі. Я написала нове звернення тиждень (!) тому.
Питання все ще є актуальним.
Прийміть, будь ласка, у роботу додавання 20 додаткових полів. Та нарешті розв'яжемо це питання.
Каріна написав: Прийміть, будь ласка, у роботу додавання 20 додаткових полів. Та нарешті розв'яжемо це питання.
Ми можемо за вказану оцінку вказати 20 полів. Дайте відповідь на лист з рахунком, щоб завдання виставили в роботу.
[quote]
Каріна написав:
Прийміть, будь ласка, у роботу додавання 20 додаткових полів. Та нарешті розв'яжемо це питання.
[/quote]
Ми можемо за вказану оцінку вказати 20 полів.
Дайте відповідь на лист з рахунком, щоб завдання виставили в роботу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар