https://baza.cn.ua/admin/shop/products/exchange-xls/можливо через це вийти (колонка "Наявність")?
Якщо не знайшли – значить нема.
Мене це анітрохи не образило. Ваше право думати як завгодно, моє право реагувати на це чи ні.
Я не бачу сенсу витрачати свій час на пояснення історичних аспектів формування архітектури продукту.
У OneBox OS архітектура кардинально змінилася, через що перерахунки працюють швидше та інакше.
Ви маєте право переробити все, що завгодно. Хоч самотужки, хоч силами інтеграторів.
Аналогічно відповіді вище - я не бачу сенсу витрачати час на пояснення, чому один функціонал є, чому іншого немає, чому він працює саме так, а не інакше і т.п.
У нашому продукті все працює так, як було реалізовано нами з тієї чи іншої причини. Якщо вас це не влаштовує - ви можете його не використовувати, або використовувати як є, або допрацьовувати під себе за допомогою інтеграторів.
Якщо хочете щось вимагати у вигляді доробок/інвестицій від нас - будь ласка, переходьте на OneBox OS, ставайте хмарним користувачем та можете пропонувати свої "ідеї" аналогічно іншим користувачам на форумі - умови для всіх рівні.