Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Сусяк Ігор Інтегратор Integrator.com.ua написав: Роман - на відео не видно структури вашого ексель файлу
Ігор, нижче скрін і сам файл
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор
Integrator.com.ua написав:
Роман - на відео не видно структури вашого ексель файлу
[/quote]
Ігор, нижче скрін і сам файл
[file]12180[/file]
[file]12181[/file]
перевіривши, при експорті фільтру типу "випадаючий список" є всі значення фільтра - тут прибл. але не спрацьовує імпорт, питання до розробників: 1. при експорті фільтрів не експортує більше 50 фільтрів, максимум 1 сторінка (зараз у клієнта є 4 сторінки) 2. не створюються нові фільтри при імпорті фільтрів так (скрін1) з файлом формату (прикріпивши ProductFilters.xls )
перевіривши, при експорті фільтру типу "випадаючий список" є всі значення фільтра [file]12213[/file] - тут прибл.
але не спрацьовує імпорт, питання до розробників:
1. при експорті фільтрів не експортує більше 50 фільтрів, максимум 1 сторінка (зараз у клієнта є 4 сторінки)
2. не створюються нові фільтри при імпорті фільтрів так (скрін1) [file]12214[/file] з файлом формату [file]12215[/file] (прикріпивши ProductFilters.xls )
[file]12212[/file]
Доброго дня 1 так, експорт доступний лише виділених рядків 2 імпорт фільтрів підправлений, на даний момент фільтр буде створюватися за умови, що такий не знайдений. Запис для оновлення шукається по колонці ID. Додаватися/оновлюватись будуть усі колонки які вказані у файлі, тому рекомендую завантажувати файл тільки з тими даними, які вам необхідні (наприклад колонку select краще не завантажувати)
Доброго дня
1 так, експорт доступний лише виділених рядків
2 імпорт фільтрів підправлений, на даний момент фільтр буде створюватися за умови, що такий не знайдений. Запис для оновлення шукається по колонці ID. Додаватися/оновлюватись будуть усі колонки які вказані у файлі, тому рекомендую завантажувати файл тільки з тими даними, які вам необхідні (наприклад колонку select краще не завантажувати)
Марія OneBox production написав: 1 так, експорт доступний лише виділених рядків
Це якась помилка? Чи можна це виправити?
Марія OneBox production написав: 2 імпорт фільтрів підправлений, на даний момент фільтр буде створюватися за умови, що такий не знайдений. Запис для оновлення шукається по колонці ID. Додаватися/оновлюватись будуть усі колонки які вказані у файлі, тому рекомендую завантажувати файл тільки з тими даними, які вам необхідні (наприклад колонку select краще не завантажувати)
Хочу уточнити: 1) При імпорті файлу з новими фільтрами, потрібно щоб стовпець "id" був порожнім, а якщо я хочу оновити існуючий фільтр (будь то його назва або характеристики) мені потрібно вказувати "id" цього фільтра. Правильно? 2) Під виразом "завантажувати" ви маєте на увазі: залишати комірки порожніми чи зовсім видалити непотрібні стовпці?
[quote]
Марія
OneBox production написав:
1 так, експорт доступний лише виділених рядків
[/quote]
[quote]
Марія
OneBox production написав:
2 імпорт фільтрів підправлений, на даний момент фільтр буде створюватися за умови, що такий не знайдений. Запис для оновлення шукається по колонці ID. Додаватися/оновлюватись будуть усі колонки які вказані у файлі, тому рекомендую завантажувати файл тільки з тими даними, які вам необхідні (наприклад колонку select краще не завантажувати)
[/quote]
Хочу уточнити:
1) При імпорті файлу з новими фільтрами, потрібно щоб стовпець "id" був порожнім, а якщо я хочу оновити існуючий фільтр (будь то його назва або характеристики) мені потрібно вказувати "id" цього фільтра. Правильно?
2) Під виразом "завантажувати" ви маєте на увазі: залишати комірки порожніми чи зовсім видалити непотрібні стовпці?
Юрченко Роман Сергійович написав: Це якась помилка? Чи можна це виправити?
не помилка, можна доопрацювати
Юрченко Роман Сергійович написав: 1) При імпорті файлу з новими фільтрами, потрібно щоб стовпець "id" був порожнім, а якщо я хочу оновити існуючий фільтр (будь то його назва або характеристики) мені потрібно вказувати "id" цього фільтра. Правильно?
вірно
Юрченко Роман Сергійович написав: 2) Під виразом "завантажувати" ви маєте на увазі: залишати комірки порожніми чи зовсім видалити непотрібні стовпці?
видалити непотрібні стовпці з файлу, які ви хочете завантажити
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
не помилка, можна доопрацювати
[quote]
1) При імпорті файлу з новими фільтрами, потрібно щоб стовпець "id" був порожнім, а якщо я хочу оновити існуючий фільтр (будь то його назва або характеристики) мені потрібно вказувати "id" цього фільтра. Правильно?
[/quote]
вірно
[quote]
2) Під виразом "завантажувати" ви маєте на увазі: залишати комірки порожніми чи зовсім видалити непотрібні стовпці?
[/quote]
видалити непотрібні стовпці з файлу, які ви хочете завантажити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар