Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Така проблема: робили переоблік кілька годин вчора.... клацали клацали... натиснули "зберегти результати переобліку" Вирішили знову по новому перерахувати.... витратили кілька годин.. натиснули випадково зберегти і знову пішло все по ***
1) Допоможіть розібратися як у майбутньому використовувати "Збережені результати переобліку"
https://crm.toster.if.ua/admin/shop/storage/stocktaking/save/4/
як пряцювати з ними і як їх можна пізніше оприбуткувати, чи списати?
Бо не клеїться логіка:
зі збереженням я можу тільки відредагувати список і змінити кількість, а що далі з ним робити не зрозуміло. По ідеї я мав би його знову підвантажити у кошик і там працювати далі.
2) як я можу пізніше потрапити у збережені результати переобліку крім як зберегти посилання у закладці або знайти історію у браузері
[file]9494[/file]
Така проблема: робили переоблік кілька годин вчора.... клацали клацали... натиснули "зберегти результати переобліку" Вирішили знову по новому перерахувати.... витратили кілька годин.. натиснули випадково зберегти і знову пішло все по *** 1) Допоможіть розібратися як у майбутньому використовувати "Збережені результати переобліку" https://crm.toster.if.ua/admin/shop/storage/stocktaking/save/4/ як пряцювати з ними і як їх можна пізніше оприбуткувати, чи списати? Бо не клеїться логіка: зі збереженням я можу тільки відредагувати список і змінити кількість, а що далі з ним робити не зрозуміло. По ідеї я мав би його знову підвантажити у кошик і там працювати далі. 2) як я можу пізніше потрапити у збережені результати переобліку крім як зберегти посилання у закладці або знайти історію у браузері
Збереження результату переобліку виконує суто інформаційну функцію. З неї ніяк не перейти на оприбуткування/списання. Ви можете просто зберегти зміни і при повторному заході в переоблік ви бачитимете товари, які раніше були туди додані На даний момент список збережених результатів переобліку доступний за посиланням /admin/shop/storage/stocktaking/save/
Збереження результату переобліку виконує суто інформаційну функцію. З неї ніяк не перейти на оприбуткування/списання. Ви можете просто зберегти зміни і при повторному заході в переоблік ви бачитимете товари, які раніше були туди додані
На даний момент список збережених результатів переобліку доступний за посиланням /admin/shop/storage/stocktaking/save/
1) щодо /admin/shop/storage/stocktaking/save/ - я так розумію що пізніше буде можливість перейти по кнопці? 2) при "збереженні" повинен кошик очищатися (це такий задум чи глюк)... тому що витрачати кілька годин на переоблік і потім кнопкою зберегти і очистити кошик створює проблему. Тому що збереження ніяк не можна використовувати для списання чи оприбуткування і доводиться по новому робити переоблік(
1) щодо /admin/shop/storage/stocktaking/save/ - я так розумію що пізніше буде можливість перейти по кнопці?
2) при "збереженні" повинен кошик очищатися (це такий задум чи глюк)... тому що витрачати кілька годин на переоблік і потім кнопкою зберегти і очистити кошик створює проблему. Тому що збереження ніяк не можна використовувати для списання чи оприбуткування і доводиться по новому робити переоблік(
Василишин Василь Ярославович написав: 1) щодо /admin/shop/storage/stocktaking/save/ - я так розумію що пізніше буде можливість перейти по кнопці?
так
Василишин Василь Ярославович написав: 2) при "збереженні" повинен кошик очищатися (це такий задум чи глюк)... тому що витрачати кілька годин на переоблік і потім кнопкою зберегти і очистити кошик створює проблему. Тому що збереження ніяк не можна використовувати для списання чи оприбуткування і доводиться по новому робити переоблік(
коли натискаєте "зберегти зміни" - кошик не очищається, ви можете повернутися до нього пізніше, просто вибравши ті ж параметри при додаванні перерахунку (склад і кошик) якщо ж натиснута кнопка "зберегти результати перерахунку", то дані з поточного кошика переобліку зберігаються окремо, сам же кошик очищається. Дані звідти можна буде переглянути та відредагувати, але ніяких дій над ними виконати не вийде
[quote]
Василишин Василь Ярославович написав:
1) щодо /admin/shop/storage/stocktaking/save/ - я так розумію що пізніше буде можливість перейти по кнопці?
[/quote]
так
[quote]
Василишин Василь Ярославович написав:
2) при "збереженні" повинен кошик очищатися (це такий задум чи глюк)... тому що витрачати кілька годин на переоблік і потім кнопкою зберегти і очистити кошик створює проблему. Тому що збереження ніяк не можна використовувати для списання чи оприбуткування і доводиться по новому робити переоблік(
[/quote]
коли натискаєте "зберегти зміни" - кошик не очищається, ви можете повернутися до нього пізніше, просто вибравши ті ж параметри при додаванні перерахунку (склад і кошик)
якщо ж натиснута кнопка "зберегти результати перерахунку", то дані з поточного кошика переобліку зберігаються окремо, сам же кошик очищається. Дані звідти можна буде переглянути та відредагувати, але ніяких дій над ними виконати не вийде
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар