Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Створюю шаблон договору і зіткнувся з проблемою виведення змінних.
У мене є змінні в юр.осіб (наприклад при додаванні поля ЄДРПОУ на сторінці замовлення воно значиться як user.customlegal_Ukraine_namelegal_edprou, але в шаблоні прописано як {customUserLegal_Ukraine_edprou} і виводиться код ЄДРПОУ у шаблон.
Створив нове поле adress_np, виводжу на шаблон {customUserLegal_Ukraine_adress_np} і нічого не тягнеться. Як взагалі подивитися змінні з додаткових полів для виведення в шаблон документів?
Добрий день. Створюю шаблон договору і зіткнувся з проблемою виведення змінних. У мене є змінні в юр.осіб (наприклад при додаванні поля ЄДРПОУ на сторінці замовлення воно значиться як user.customlegal_Ukraine_namelegal_edprou, але в шаблоні прописано як {customUserLegal_Ukraine_edprou} і виводиться код ЄДРПОУ у шаблон. Створив нове поле adress_np, виводжу на шаблон {customUserLegal_Ukraine_adress_np} і нічого не тягнеться. Як взагалі подивитися змінні з додаткових полів для виведення в шаблон документів?
Дякую, як дивно все відбувається. Додаю змінну наприклад {customUserLegal_Ukraine_name} (ЄДРПОУ:{customUserLegal_Ukraine_edprou}), виводить ФОП ..... (ЄДРПОУ ....), відредагую документ вже фоп не підтягується, потім щось почну редагувати ФОП тягнеться едрпоу не тягнеться .
Дякую, як дивно все відбувається.
Додаю змінну наприклад {customUserLegal_Ukraine_name} (ЄДРПОУ:{customUserLegal_Ukraine_edprou}), виводить ФОП ..... (ЄДРПОУ ....), відредагую документ вже фоп не підтягується, потім щось почну редагувати ФОП тягнеться едрпоу не тягнеться .
Посилання на згенерований пдф файл http://box.agro-him.com.ua/admin/shop/file/download/?id=47520&withoutHistory=&show=1
посилання на процес http://box.agro-him.com.ua/23524/
Файл створено дією "Сформувати оригінал документа виходячи з злиття файлів продуктів процесу". Створений файл PDF не містить інформацію з документа, він створений на основі існуючих файлів. Також шаблон який ви використовуєте в даному дії порожній. Під час створення документа за таким шаблоном він буде порожнім.
Файл створено дією "Сформувати оригінал документа виходячи з злиття файлів продуктів процесу". Створений файл PDF не містить інформацію з документа, він створений на основі існуючих файлів. Також шаблон який ви використовуєте в даному дії порожній. Під час створення документа за таким шаблоном він буде порожнім.
Дякую за відповідь, але якщо можна трохи детальніше. Головне питання як зробити так що б посилання бачили все, а не тільки я ? Інші співробітники бачать документ "Сертифікати" натискають на друк і бачать помилку 404, а в мене працює все чудово.
Дякую за відповідь, але якщо можна трохи детальніше.
Головне питання як зробити так що б посилання бачили все, а не тільки я ?
Інші співробітники бачать документ "Сертифікати" натискають на друк і бачать помилку 404, а в мене працює все чудово.
[file]13827[/file]
Перевірив, якщо дати доступ до програми "Файлове сховище" все працює. Виходить що створювані файл pdf, автоматично зберігається у файлове сховище, а не в документи, відповідно співробітники маючи доступ до документів не бачать самого документа, а давати доступ співробітнику до файлового сховища не правильно, як відкрити доступ до документів, що генеруються, не даючи доступ до Файлового сховищу?
Перевірив, якщо дати доступ до програми "Файлове сховище" все працює.
Виходить що створювані файл pdf, автоматично зберігається у файлове сховище, а не в документи, відповідно співробітники маючи доступ до документів не бачать самого документа, а давати доступ співробітнику до файлового сховища не правильно, як відкрити доступ до документів, що генеруються, не даючи доступ до Файлового сховищу?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар