Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці, потрібна допомога у створенні та виведенні на друк етикеток.
Ми часто використовуємо маленького формату цінники (20х30 мм; 30х50 мм тощо), а також виводимо на них штрих-код. Якщо використовувати спеціалізовані програми для створення / друку цінників - все працює коректно (все видно і можна добре сканувати), а якщо робити це через OneBox - створити шаблон займає дуже тривалий час навіть у хорошого спеціаліста, + втрачається якість друку.
Ось відео, де я надрукував етикетку через OneBox і порівнюю її з етикетками, який друкував менеджер магазину, який продавав принтер - https://youtu.be/ulgxxiUyK7M. Для високої якості друку спеціально купував хороший притер з роздільною здатністю 300 dpi.
На жаль, не розуміюся на HTML, тому використовую фразу [Сусяк Ігор #334] у нашому з ним діалозі на цю тему: "ми генеруємо html, а в ньому є свої обмеження, неможливо точно виставити дані для принтерів"
Чи могли б щось порадити у вирішенні цієї проблеми?
Хлопці, потрібна допомога у створенні та виведенні на друк етикеток. Ми часто використовуємо маленького формату цінники (20х30 мм; 30х50 мм тощо), а також виводимо на них штрих-код. Якщо використовувати спеціалізовані програми для створення / друку цінників - все працює коректно (все видно і можна добре сканувати), а якщо робити це через OneBox - створити шаблон займає дуже тривалий час навіть у хорошого спеціаліста, + втрачається якість друку. Ось відео, де я надрукував етикетку через OneBox і порівнюю її з етикетками, який друкував менеджер магазину, який продавав принтер - https://youtu.be/ulgxxiUyK7M. Для високої якості друку спеціально купував хороший притер з роздільною здатністю 300 dpi. На жаль, не розуміюся на HTML, тому використовую фразу Сусяк Ігор у нашому з ним діалозі на цю тему: "ми генеруємо html, а в ньому є свої обмеження, неможливо точно виставити дані для принтерів" Чи могли б щось порадити у вирішенні цієї проблеми?
Устименко Ігор OneBox CORP OneBox CTO написав: використовуйте штрих-коди у форматі SVG і буде відмінна якість
Устименко Ігор на відео було показано штрих-код якраз у форматі SVG. На жаль, якість погана. Плюс, як бути ще з якістю логотипу, він теж поганий? Ось шаблон, який я використав - https://our-store.com.ua/app/document/pricecode/templates/11/control/ Звичайно, після того як було знято відео, я шаблон змінював, намагався його покращити, але не вдалося . Сусяк Ігор , чи могли б допомогти пояснити Устименко Ігор у чому саме проявляються труднощі?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CORP
OneBox CTO написав:
використовуйте штрих-коди у форматі SVG і буде відмінна якість
[/quote]
[Устименко Ігор #9] на відео було показано штрих-код якраз у форматі SVG. На жаль, якість погана. Плюс, як бути ще з якістю логотипу, він теж поганий?
Ось шаблон, який я використав - https://our-store.com.ua/app/document/pricecode/templates/11/control/ Звичайно, після того як було знято відео, я шаблон змінював, намагався його покращити, але не вдалося .
[Сусяк Ігор #334] , чи могли б допомогти пояснити [Устименко Ігор #9] у чому саме проявляються труднощі?
так - тут ми можемо налаштувати лише якщо 1 чек на 1 сторінку. а вони хочуть друкувати масово, у три стовпчики. відповідно масштаб збивається і всі зображення не потрапляють прямо до центру кожної наклейки. тому тут бачу лише можливу доробку формування масового виводу ШК на друк
так - тут ми можемо налаштувати лише якщо 1 чек на 1 сторінку. а вони хочуть друкувати масово, у три стовпчики. відповідно масштаб збивається і всі зображення не потрапляють прямо до центру кожної наклейки.
тому тут бачу лише можливу доробку формування масового виводу ШК на друк
Сусяк Ігор Інтегратор Integrator.com.ua написав: так - тут ми можемо налаштувати лише якщо 1 чек на 1 сторінку. а вони хочуть друкувати масово, у три стовпчики. відповідно масштаб збивається і всі зображення не потрапляють прямо до центру кожної наклейки. тому тут бачу лише можливу доробку формування масового виводу ШК на друк
це має бути якась сітка?
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор
Integrator.com.ua написав:
так - тут ми можемо налаштувати лише якщо 1 чек на 1 сторінку. а вони хочуть друкувати масово, у три стовпчики. відповідно масштаб збивається і всі зображення не потрапляють прямо до центру кожної наклейки.
тому тут бачу лише можливу доробку формування масового виводу ШК на друк
[/quote]
це має бути якась сітка?
Устименко Ігор , підкажіть, можна щось зробити з цим? А то зараз доводиться вивантажувати процес з товаром до Екселю, і робити тривалі маніпуляції з налаштування та друку на тому ПЗ, що йшло з принтером. Все це займає 1-1,5 години за один файл: (((((
[Устименко Ігор #9] , підкажіть, можна щось зробити з цим? А то зараз доводиться вивантажувати процес з товаром до Екселю, і робити тривалі маніпуляції з налаштування та друку на тому ПЗ, що йшло з принтером. Все це займає 1-1,5 години за один файл: (((((
Юрченко Роман Сергійович написав: Устименко Ігор могли б допомогти вирішити цю проблему?
мені не зрозуміло, як ви збираєтеся її вирішити і що саме потрібно вам доопрацювати
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[Устименко Ігор #9] могли б допомогти вирішити цю проблему?
[/quote]
мені не зрозуміло, як ви збираєтеся її вирішити і що саме потрібно вам доопрацювати
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: використовуйте штрих-коди у форматі SVG і буде відмінна якість
Як змінити розмір штрих-коду у форматі SVG? Що б я не робив не виходить зменшити розмір менше ніж width: 318px; height: 150px; При такому розмірі він не міститься на етикетці маленьких розмірів Прошу дати відповідь
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
Як змінити розмір штрих-коду у форматі SVG?
Що б я не робив не виходить зменшити розмір менше ніж width: 318px; height: 150px;
При такому розмірі він не міститься на етикетці маленьких розмірів
Прошу дати відповідь
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: використовуйте штрих-коди у форматі SVG і буде відмінна якість
Як змінити розмір штрих-коду у форматі SVG? Що б я не робив не виходить зменшити розмір менше ніж width: 318px; height: 150px; При такому розмірі він не міститься на етикетці маленьких розмірів Прошу дати відповідь
[quote]
Андрій писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
Як змінити розмір штрих-коду у форматі SVG?
Що б я не робив не виходить зменшити розмір менше ніж width: 318px; height: 150px;
При такому розмірі він не міститься на етикетці маленьких розмірів
Прошу дати відповідь
[/quote]
[Устименко Ігор #9]
Прошу відповідь
Коли мені потрібно було замовити друк запрошень на важливий захід, я звернувся до послуг компанії Hotprint. Їхній сайт запропонував широкий вибір варіантів, і я знайшов ідеальні запрошення. Друк виконаний на високому рівні: якісний папір, чіткі та яскраві фарби, елегантний дизайн. Усі мої гості були вражені гарними запрошеннями. Вдячний https://hotprint.ua/production/invitations за їх професіоналізм та оперативність. Якщо вам потрібні стильні та якісні запрошення, рекомендую звернутися до Hotprint!
Коли мені потрібно було замовити друк запрошень на важливий захід, я звернувся до послуг компанії Hotprint. Їхній сайт запропонував широкий вибір варіантів, і я знайшов ідеальні запрошення. Друк виконаний на високому рівні: якісний папір, чіткі та яскраві фарби, елегантний дизайн. Усі мої гості були вражені гарними запрошеннями. Вдячний https://hotprint.ua/production/invitations за їх професіоналізм та оперативність. Якщо вам потрібні стильні та якісні запрошення, рекомендую звернутися до Hotprint!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар