Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Після додавання відеофайлів, вони не відтворюються, хоча на етапі їх завантаження превьюшки були
В якому форматі повинні бути відеофайли, щоб їх можна було залити та переглянути в базі знань?
[file]12265[/file]
https://onebox.constantagro.com.ua:44553/admin/standards-main/465/
Доброго дня! Після додавання відеофайлів, вони не відтворюються, хоча на етапі їх завантаження превьюшки були В якому форматі повинні бути відеофайли, щоб їх можна було залити та переглянути в базі знань?
Добрий день. У Вас щось не так з файлом, якщо його відкрити за посиланням у браузері - він відображається як аудіофайл я пробував завантажувати цей демо-файл - він прекрасно відкривається в базі знань
Добрий день. У Вас щось не так з файлом, якщо його відкрити за посиланням у браузері - він відображається як аудіофайл
я пробував завантажувати цей демо-файл - він прекрасно відкривається в базі знань
[file]12266[/file]
Derkach Dmytriy OneBox production написав: я пробував завантажувати цей демо-файл - він прекрасно відкривається в базі знань
Я скачав цей файл і додавши до БЗ. Результат той самий. Цікаво, що на етапі додавання файлу все працює нормально. А після натискання кнопки "повернутися до списку файлів", він вже нормально не віддображається.
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
я пробував завантажувати цей демо-файл - він прекрасно відкривається в базі знань
[/quote]
Я скачав цей файл і додавши до БЗ. Результат той самий.
Цікаво, що на етапі додавання файлу все працює нормально. А після натискання кнопки "повернутися до списку файлів", він вже нормально не віддображається.
[file]12271[/file]
[file]12272[/file]
Лисенко Олександр писав/ла: А після натискання кнопки "повернутися до списку файлів", він вже нормально не віддображається.
Це не проблема, файл все одно додається і має працювати. Ви додаєте відео через цю кнопку?
[quote]
Лисенко Олександр писав/ла:
А після натискання кнопки "повернутися до списку файлів", він вже нормально не віддображається.
[/quote]
Це не проблема, файл все одно додається і має працювати. Ви додаєте відео через цю кнопку? [file]12298[/file]
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Ви додаєте відео через цю кнопку?
Через цю кнопку працює! Моя помилка. Дякую за допомогу. Хоча, фото я намагався додавати через спец. кнопку і через додавання файлів. То там все додавали без проблем.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Ви додаєте відео через цю кнопку?
[/quote]
Через цю кнопку працює! Моя помилка. Дякую за допомогу.
Хоча, фото я намагався додавати через спец. кнопку і через додавання файлів. То там все додавали без проблем.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар