Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При експорті контактів пише, що після закінчення експорту прийде посилання для скачування на пошту. Перевіряю всі пошти, нічого немає. У чому може бути проблема, і де подивитися, на яку пошту має бути? Дякую
При експорті контактів пише, що після закінчення експорту прийде посилання для скачування на пошту. Перевіряю всі пошти, нічого немає. У чому може бути проблема, і де подивитися, на яку пошту має бути? Дякую
На пошту користувача, який експортує. Надсилання відбувається за допомогою SMTP з основної пошти системи (якщо така налаштована). Для більш детального аналізу надайте більший опис ваших дій (з посиланнями) - який користувач, де і який обсяг контактів намагається вивантажити
На пошту користувача, який експортує. Надсилання відбувається за допомогою SMTP з основної пошти системи (якщо така налаштована).
Для більш детального аналізу надайте більший опис ваших дій (з посиланнями) - який користувач, де і який обсяг контактів намагається вивантажити
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: На пошту користувача, який експортує. Надсилання відбувається за допомогою SMTP з основної пошти системи (якщо така налаштована). Для більш детального аналізу надайте більший опис ваших дій (з посиланнями) - який користувач, де і який обсяг контактів намагається вивантажити
Я намагаюся вивантажити всі процеси з Замовлення роздріб у файл exml. Мені потрібні поля ПІБ, email, телефон та товари із замовлення. Я вибираю всі замовлення і внизу сторінки натискаю Експортувати в XLS всі видимі і система пише, що: "Після завершення формування файлів Вам на електронну пошту прийде посилання для скачування". Але не на одну пошту файл не надходить. Усі дії проводяться з облікового запису Власник
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
На пошту користувача, який експортує. Надсилання відбувається за допомогою SMTP з основної пошти системи (якщо така налаштована).
Для більш детального аналізу надайте більший опис ваших дій (з посиланнями) - який користувач, де і який обсяг контактів намагається вивантажити
[/quote]
Я намагаюся вивантажити всі процеси з Замовлення роздріб у файл exml. Мені потрібні поля ПІБ, email, телефон та товари із замовлення.
Я вибираю всі замовлення і внизу сторінки натискаю Експортувати в XLS всі видимі і система пише, що: "Після завершення формування файлів Вам на електронну пошту прийде посилання для скачування".
Але не на одну пошту файл не надходить. Усі дії проводяться з облікового запису Власник
Мова про https://andser.crm-onebox.com/admin/customorder/order/? У вас там менше потрібної кількості процесів, щоб ви бачили таке повідомлення. Для тесту я вказав вам конфігурацію відправки листом, якщо намагаєтеся вивантажити більше 1000 процесів - протестував - лист прийшов, файл скачується і в ньому всі замовлення.
Мова про https://andser.crm-onebox.com/admin/customorder/order/?
У вас там менше потрібної кількості процесів, щоб ви бачили таке повідомлення.
Для тесту я вказав вам конфігурацію відправки листом, якщо намагаєтеся вивантажити більше 1000 процесів - протестував - лист прийшов, файл скачується і в ньому всі замовлення.
[file]4302[/file]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Мова про https://andser.crm-onebox.com/admin/customorder/order/? У вас там менше потрібної кількості процесів, щоб ви бачили таке повідомлення. Для тесту я вказав вам конфігурацію відправки листом, якщо намагаєтеся вивантажити більше 1000 процесів - протестував - лист прийшов, файл скачується і в ньому всі замовлення.
А як ви вказали пошту на яку надходить лист?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Мова про https://andser.crm-onebox.com/admin/customorder/order/?
У вас там менше потрібної кількості процесів, щоб ви бачили таке повідомлення.
Для тесту я вказав вам конфігурацію відправки листом, якщо намагаєтеся вивантажити більше 1000 процесів - протестував - лист прийшов, файл скачується і в ньому всі замовлення.
[file]4302[/file]
[/quote]
А як ви вказали пошту на яку надходить лист?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар