Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось контакт https://baza.cn.ua/admin/shop/users/3483/
У пошті записано значення "true"
Це не правильно, бо:
1. Система пише без перевірки на унікальність ось купа користувачів з однаковою поштою =&filtermanagerid=&filterlogin=&filtercountorderfrom=&filtercountorderto=&filtereventdatefrom=&filtereventdateto=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&page=
2. Системі пише у пошту некоректне значення
Ось контакт https://baza.cn.ua/admin/shop/users/3483/ У пошті записано значення "true" Це не правильно, бо: 1. Система пише без перевірки на унікальність ось купа користувачів з однаковою поштою =&filtermanagerid=&filterlogin=&filtercountorderfrom=&filtercountorderto=&filtereventdatefrom=&filtereventdateto=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&page= 2. Системі пише у пошту некоректне значення
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
це вже третій дубль питання по розетці
відповідати не бачу сенсу
[/quote]
Ок, тоді видаліть усі "email" зі значенням "true"
Як ви зробили тут https://crm-onebox.com/ru/support/integration-with-onebox/6096-srochno-ne-fiskaliziruetsya-chek/
Тому що це ваш косяк
Устименко Ігор OneBox CTO написав: наш косяк у тому що розетка поміняла API?)))) дякую поржав)
А мені сумно, що в тебе таке ставлення до цього питання Ти чомусь не намагаєшся подивитися на питання з іншого боку Ви пишете так код, що дозволяє стороннім сервісам впливати на роботу інших процедур системи Тобто, в результаті перестають працювати певні процедури, крони і т.д. І все тому, що ви впустили "інфекцію" в "організм" Ще більше насторожує твоя реакція на такі аргументи Повинні бути базові речі (класи) які повинні забороняти "вливати" в базу неправильні речі або всі функції (процедури) які вливають дані в цьому полі повинні відповідати певним стандартам Ви видалите все "email" зі значенням "true"?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
наш косяк у тому що розетка поміняла API?))))
дякую поржав)
[/quote]
А мені сумно, що в тебе таке ставлення до цього питання
Ти чомусь не намагаєшся подивитися на питання з іншого боку
Ви пишете так код, що дозволяє стороннім сервісам впливати на роботу інших процедур системи
Тобто, в результаті перестають працювати певні процедури, крони і т.д.
І все тому, що ви впустили "інфекцію" в "організм"
Ще більше насторожує твоя реакція на такі аргументи
Повинні бути базові речі (класи) які повинні забороняти "вливати" в базу неправильні речі або всі функції (процедури) які вливають дані в цьому полі повинні відповідати певним стандартам
Ви видалите все "email" зі значенням "true"?
Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав: А мені сумно, що в тебе таке ставлення до цього питання Ти чомусь не намагаєшся подивитися на питання з іншого боку Ви пишете так код, що дозволяє стороннім сервісам впливати на роботу інших процедур системи Тобто, в результаті перестають працювати певні процедури, крони і т.д. І все тому, що ви впустили "інфекцію" в "організм" Ще більше насторожує твоя реакція на такі аргументи Повинні бути базові речі (класи) які повинні забороняти "вливати" в базу неправильні речі або всі функції (процедури) які вливають дані в цьому полі повинні відповідати певним стандартам
мені сумно витрачати на твої повідомлення час ось і все
Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав: Ви видалите все "email" зі значенням "true"?
звичайно видалять у всіх клієнтів автоматично і не варто мені тут писати такі очевидні речі.
[quote]
Купріян Владислав Валерійович
Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав:
А мені сумно, що в тебе таке ставлення до цього питання
Ти чомусь не намагаєшся подивитися на питання з іншого боку
Ви пишете так код, що дозволяє стороннім сервісам впливати на роботу інших процедур системи
Тобто, в результаті перестають працювати певні процедури, крони і т.д.
І все тому, що ви впустили "інфекцію" в "організм"
Ще більше насторожує твоя реакція на такі аргументи
Повинні бути базові речі (класи) які повинні забороняти "вливати" в базу неправильні речі або всі функції (процедури) які вливають дані в цьому полі повинні відповідати певним стандартам
[/quote]
[quote]
Ви видалите все "email" зі значенням "true"?
[/quote]
звичайно видалять у всіх клієнтів автоматично і не варто мені тут писати такі очевидні речі.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: мені сумно витрачати на твої повідомлення час ось і все
Я б радив тобі переглянути свою філософію сприйняття світу Не сприймай все, що не вкладається в твої стандарти як чисте зло, спробуй подивитися на це все з іншого боку.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Я б радив тобі переглянути свою філософію сприйняття світу
Не сприймай все, що не вкладається в твої стандарти як чисте зло, спробуй подивитися на це все з іншого боку.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: мені сумно витрачати на твої повідомлення час ось і все
Я б радив тобі переглянути свою філософію сприйняття світу Не сприймай все, що не вкладається в твої стандарти як чисте зло, спробуй подивитися на це все з іншого боку.
я прислухаюсь
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Я б радив тобі переглянути свою філософію сприйняття світу
Не сприймай все, що не вкладається в твої стандарти як чисте зло, спробуй подивитися на це все з іншого боку.
[/quote]
я прислухаюсь
Устименко Ігор OneBox CTO написав: звичайно видалять у всіх клієнтів автоматично і не варто мені тут писати такі очевидні речі.
А як можна перевірити видалили чи ні? А то в системі (є незручність) відфільтрувати поштою з текстом "true" неможливо, показує всі контакти Ось https://baza.cn.ua/admin/shop/users/contact-mode-listing/mode/?groupid=0&fil... &filterlogin=&filtercountorderfrom=&filtercountorderto=&filtereventdatefrom=&filtereventdateto=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&page=3
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
А як можна перевірити видалили чи ні?
А то в системі (є незручність) відфільтрувати поштою з текстом "true" неможливо, показує всі контакти
Ось https://baza.cn.ua/admin/shop/users/contact-mode-listing/mode/?groupid=0&filternamelast=&filtername=&filterphone=&filteremail=true+&filtertypesex=&filtersumorderfrom=&filtersumorderto=&filterpricelevelid=&filterlevel=&filtermanagerid= &filterlogin=&filtercountorderfrom=&filtercountorderto=&filtereventdatefrom=&filtereventdateto=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&page=3
Устименко Ігор OneBox CTO написав: звичайно видалять у всіх клієнтів автоматично і не варто мені тут писати такі очевидні речі.
А як можна перевірити видалили чи ні? А то в системі (є незручність) відфільтрувати поштою з текстом "true" неможливо, показує всі контакти Ось https://baza.cn.ua/admin/shop/users/contact-mode-listing/mode/?groupid=0&fil... &filterlogin=&filtercountorderfrom=&filtercountorderto=&filtereventdatefrom=&filtereventdateto=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&page=3
ніяк просто повір на слово
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
А як можна перевірити видалили чи ні?
А то в системі (є незручність) відфільтрувати поштою з текстом "true" неможливо, показує всі контакти
Ось https://baza.cn.ua/admin/shop/users/contact-mode-listing/mode/?groupid=0&filternamelast=&filtername=&filterphone=&filteremail=true+&filtertypesex=&filtersumorderfrom=&filtersumorderto=&filterpricelevelid=&filterlevel=&filtermanagerid= &filterlogin=&filtercountorderfrom=&filtercountorderto=&filtereventdatefrom=&filtereventdateto=&filtercdatefrom=&filtercdateto=&page=3
[/quote]
ніяк
просто повір на слово
Устименко Ігор OneBox CTO написав: ніяк просто повір на слово
Ок Повір на слово що так як зараз працює пошук клієнтів по полю email не зручно, було б зручно щоб був частковий пошук
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
ніяк
просто повір на слово
[/quote]
Ок
Повір на слово що так як зараз працює пошук клієнтів по полю email не зручно, було б зручно щоб був частковий пошук
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар