Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Допоможіть будь ласка з вирішенням проблеми. Неможливо скинути інтерфейс до стандартного. У стандартному інтерфейсі є дві вкладки. Намагаюся видалити всі блоки інтерфейсу, але це не допомагає. Яким чином можна призначити інтерфейс типу контакту "Фіз обличчя" інтерфейс "За замовчуванням"?
Дякую.
[file]16341[/file]
Допоможіть будь ласка з вирішенням проблеми. Неможливо скинути інтерфейс до стандартного. У стандартному інтерфейсі є дві вкладки. Намагаюся видалити всі блоки інтерфейсу, але це не допомагає. Яким чином можна призначити інтерфейс типу контакту "Фіз обличчя" інтерфейс "За замовчуванням"? Дякую.
Устименко Ігор Добрий день, Скажіть, будь ласка, може є якесь налаштування, щоб скинути інтерфейс типів контактів або груп до стандартного? Я все спробував, що мені відомо і в чаті ніхто не знає, як вирішити.
[Устименко Ігор #9]
Добрий день,
Скажіть, будь ласка, може є якесь налаштування, щоб скинути інтерфейс типів контактів або груп до стандартного? Я все спробував, що мені відомо і в чаті ніхто не знає, як вирішити.
Справа в тому, що я випадково змінив кілька типів і груп інтерфейси і тепер ніяк не можу повернути. Не хочеться видаляти та знову створювати групи. Сподіваюся на розуміння.
Справа в тому, що я випадково змінив кілька типів і груп інтерфейси і тепер ніяк не можу повернути. Не хочеться видаляти та знову створювати групи.
Сподіваюся на розуміння.
Є так званий нульовий інтерфейс: /app/contact/usergroups/setting/0/interface/ Саме його треба настроїти, щоб можна було куди відкотитися Потім видаляєте всі блоки іншого інтерфейсу та зберігаєте Підтягується за замовчанням нульовий Коли в цей новий інтерфейс вносите зміни, зв'язок з 0 обривається, до того моменту всі зміни нульового будуть транслюватися.
Є так званий нульовий інтерфейс: /app/contact/usergroups/setting/0/interface/
Саме його треба настроїти, щоб можна було куди відкотитися
Потім видаляєте всі блоки іншого інтерфейсу та зберігаєте
Підтягується за замовчанням нульовий
Коли в цей новий інтерфейс вносите зміни, зв'язок з 0 обривається, до того моменту всі зміни нульового будуть транслюватися.
Такс начебто розібрався. Видаляємо всі блоки - скидається інтерфейс до стандартного, але при цьому воно просто не показує, що тепер інтерфейс як у стандартного.
Такс начебто розібрався.
Видаляємо всі блоки - скидається інтерфейс до стандартного, але при цьому воно просто не показує, що тепер інтерфейс як у стандартного.
Корнєв Михайло ergo написав: Такс начебто розібрався. Видаляємо всі блоки - скидається інтерфейс до стандартного, але при цьому воно просто не показує, що тепер інтерфейс як у стандартного.
[quote]
Корнєв Михайло
ergo написав:
Такс начебто розібрався.
Видаляємо всі блоки - скидається інтерфейс до стандартного, але при цьому воно просто не показує, що тепер інтерфейс як у стандартного.
[/quote]
так
ось моє відео досить давнє
https://youtu.be/CZuuc2N4_jA
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар