Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Клієнти скаржаться, що ми їх спамимо десятками і сотнями листів. Ми ці листи їм не надсилали, і навіть не бачимо їх у своїх подіях.
Не можу зрозуміти це баг системи чи поштовика. Можете глянути?
[file]4140[/file]
[file]4141[/file]
[file]4142[/file]
Клієнти скаржаться, що ми їх спамимо десятками і сотнями листів. Ми ці листи їм не надсилали, і навіть не бачимо їх у своїх подіях. Не можу зрозуміти це баг системи чи поштовика. Можете глянути?
Доброго дня, таке може трапитися коли smtp сервер не дає відповіді відправив він email чи ні і бокс намагається послати email другий, третій і тд раз не отримавши потрібної відповіді. Щоб цього не відбувалося, в налаштуваннях пошти в боксі поставте галочку "Відзначити лист надісланим, якщо не вдалося надіслати через SMTP"
Доброго дня, таке може трапитися коли smtp сервер не дає відповіді відправив він email чи ні і бокс намагається послати email другий, третій і тд раз не отримавши потрібної відповіді. Щоб цього не відбувалося, в налаштуваннях пошти в боксі поставте галочку "Відзначити лист надісланим, якщо не вдалося надіслати через SMTP"
Добрий день. Вище я описав, що можна зробити. Ви встановили галочку лише у однієї інтеграції з можливих чотирьох, тобто. заходів не вжили. Чим я ще можу вам допомогти?
Добрий день. Вище я описав, що можна зробити. Ви встановили галочку лише у однієї інтеграції з можливих чотирьох, тобто. заходів не вжили. Чим я ще можу вам допомогти?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар