Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор написав: Добридень! Видалити подію немає можливості - її можна лише приховати у загальній стрічці.
в останній версії з'явилася можливість масового переміщення до папки, чи не можна туди додати і видалити.
[quote]
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор написав:
Добридень!
Видалити подію немає можливості - її можна лише приховати у загальній стрічці.
[/quote]
в останній версії з'явилася можливість масового переміщення до папки, чи не можна туди додати і видалити.
Маргарита Луценко написав: в останній версії з'явилася можливість масового переміщення до папки, чи не можна туди додати і видалити.
Ви можете створити окремий топік із пропозицією даної доробки/інвестиції
[quote]
Маргарита Луценко написав:
[/quote]
Ви можете створити окремий топік із пропозицією даної доробки/інвестиції
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: achizhik com cornev@ergoglass ml@nspace ua очищення розділу подій події стерти подію видалення події
Де це можна зробити? Мені здавалося що якщо виникає питання про доопрацювання, то вона так і виноситься в самій задачі, навіщо мені ще раз писати те саме.
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
achizhik com cornev@ergoglass ml@nspace ua очищення розділу подій події стерти подію видалення події
[/quote]
Де це можна зробити?
Мені здавалося що якщо виникає питання про доопрацювання, то вона так і виноситься в самій задачі, навіщо мені ще раз писати те саме.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар