Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень. Підкажіть будь ласка де вказати "Підпис відправника" щоб при кожній відправці не вводити вручну. У налаштуваннях не знайшов ????
[file]21695[/file]
[file]21695[/file]
Добридень. Підкажіть будь ласка де вказати "Підпис відправника" щоб при кожній відправці не вводити вручну. У налаштуваннях не знайшов ????
А ще "зворотна адреса" ставиться сама і не та яка потрібна, де можна поставити пошту з якою відправляється лист?
Дякую!
[quote]
[file]21709[/file]
Чижик Олександр Сергійович
[file]21709[/file]
OneBox production написав:
[file]21709[/file]
ваш бокс/app/email/signature/
[file]21709[/file]
там можна налаштовувати підписи
[file]21709[/file]
[/quote]
[file]21709[/file]
Це налаштування додає підпис у сам текст, а мене цікавить можливість оптимізації процесу надсилання листа з контактної картки.
[file]21709[/file]
Щоразу доводиться вручну вписувати "підпис відправника".
[file]21709[/file]
А ще "зворотна адреса" ставиться сама і не та яка потрібна, де можна поставити пошту з якою відправляється лист?
[file]21709[/file]
Дякую!
[file]21709[/file]
[file]21709[/file]
OXID написав: Це налаштування додає підпис у сам текст, а мене цікавить можливість оптимізації процесу надсилання листа з контактної картки. Щоразу доводиться вручну вписувати "підпис відправника". А ще "зворотна адреса" ставиться сама і не та яка потрібна, де можна поставити пошту з якої відправляється лист? Дякую!
[quote]
OXID написав:
Це налаштування додає підпис у сам текст, а мене цікавить можливість оптимізації процесу надсилання листа з контактної картки.
Щоразу доводиться вручну вписувати "підпис відправника".
А ще "зворотна адреса" ставиться сама і не та яка потрібна, де можна поставити пошту з якої відправляється лист?
Дякую!
[/quote]
Почта мо замовченню налаштовується тут: /app/imap-new/settings/ https://prnt.sc/xWhYxfLwo31d
Підпис відправника потрібно вводити руками щоразу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар