Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Сьогодні вночі продублювалися зарплатні процеси на основі KPI.
Чому це сталось?
https://one-box.shine-bright.com.ua/admin/customorder/salary/?filternumber=&filtername=&filtermanagerid=&filterclientid[0]=&filtershowprocess=onlyopen&filtercdatefrom=2021-06-01+00%3A00&filtercdato &filtersumto=&filterdelivery=&filterpayment=&filterproductbrand=&filterproductname=&filterproductid=&filterdeliverynote=&filternovaposhtastatus=&filterintervalfrom=&filterintervalto=&ok=1&searchLine=
[file]7303[/file]
Сьогодні вночі продублювалися зарплатні процеси на основі KPI. Чому це сталось? https://one-box.shine-bright.com.ua/admin/customorder/salary/?filternumber=&... &filtersumto=&filterdelivery=&filterpayment=&filterproductbrand=&filterproductname=&filterproductid=&filterdeliverynote=&filternovaposhtastatus=&filterintervalfrom=&filterintervalto=&ok=1&searchLine=
відучора зарплатні процеси враховують ще й БП у якому вони були створені ця фішка з'явилася для того, щоб ви могли робити кілька процесів з різними БП під різні ролі і у користувача може бути різні зарплати відповідно до ролей
відучора зарплатні процеси враховують ще й БП у якому вони були створені
ця фішка з'явилася для того, щоб ви могли робити кілька процесів з різними БП під різні ролі і у користувача може бути різні зарплати відповідно до ролей
Що означає враховують? Поясніть докладніше. Це одноразове дублювання? Чи тепер завжди дублюватимуться зарплатні процеси? У мене є створений БП, в якому вважається зарплата і яким проходили розрахунки, зараз по цьому процесу перестали відбуватися оновлення на основі KPI. Як мені тепер бути?
Що означає враховують? Поясніть докладніше. Це одноразове дублювання? Чи тепер завжди дублюватимуться зарплатні процеси?
У мене є створений БП, в якому вважається зарплата і яким проходили розрахунки, зараз по цьому процесу перестали відбуватися оновлення на основі KPI. Як мені тепер бути?
Дайте відповідь, щоб розуміти, як чинити з процесами. Зарплатний процес, з яким велася робота (відбувались виплати), більше не оновлюється. Чому створились нові? Це разово через оновлення?
Дайте відповідь, щоб розуміти, як чинити з процесами. Зарплатний процес, з яким велася робота (відбувались виплати), більше не оновлюється. Чому створились нові? Це разово через оновлення?
Фархшатов Родіон shine-bright.com.ua написав: Що означає враховують? Поясніть докладніше. Це одноразове дублювання? Чи тепер завжди дублюватимуться зарплатні процеси?
разове
Фархшатов Родіон shine-bright.com.ua написав: У мене є створений БП, в якому вважається зарплата і яким проходили розрахунки, зараз по цьому процесу перестали відбуватися оновлення на основі KPI. Як мені тепер бути?
оновлювати буде той, що створило
[quote]
Фархшатов Родіон
shine-bright.com.ua написав:
Що означає враховують? Поясніть докладніше. Це одноразове дублювання? Чи тепер завжди дублюватимуться зарплатні процеси?
[/quote]
разове
[quote]
Фархшатов Родіон
shine-bright.com.ua написав:
У мене є створений БП, в якому вважається зарплата і яким проходили розрахунки, зараз по цьому процесу перестали відбуватися оновлення на основі KPI. Як мені тепер бути?
[/quote]
оновлювати буде той, що створило
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар