Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Добридень. База знань бекапіт на сервері автоматично разом з усією базою даних Вашої системи. Функціонала експорту бази знань, наскільки я знаю, ні.
Чи можливо отримати файл(и) бекапу і якось взаємодіяти зцими файлами? Тобто щоб я сам по собі міг переглядати бекап на свому пк, на всяк випадок.
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
Добридень. База знань бекапіт на сервері автоматично разом з усією базою даних Вашої системи. Функціонала експорту бази знань, наскільки я знаю, ні.
[/quote]
Чи можливо отримати файл(и) бекапу і якось взаємодіяти зцими файлами?
Тобто щоб я сам по собі міг переглядати бекап на свому пк, на всяк випадок.
Такої можливості немає. Якщо Ви хочете експортувати базу даних у вигляді архіву в якому 1 стаття = 1 файл, ми можемо це доопрацювати. Займе близько 5 год доопрацювання. Виставити рахунок?
Такої можливості немає. Якщо Ви хочете експортувати базу даних у вигляді архіву в якому 1 стаття = 1 файл, ми можемо це доопрацювати. Займе близько 5 год доопрацювання. Виставити рахунок?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Такої можливості немає. Якщо Ви хочете експортувати базу даних у вигляді архіву в якому 1 стаття = 1 файл, ми можемо це доопрацювати. Займе близько 5 год доопрацювання. Виставити рахунок?
Ні, дякую.
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
[/quote]
Ні, дякую.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар