Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Не можу в новій версії знайти параметри створення процесу без попереднього вікна. Наразі створюється замовлення через поп-ап. Можете підказати де знаходяться ці налаштування
[file]8233[/file]
Добридень! Не можу в новій версії знайти параметри створення процесу без попереднього вікна. Наразі створюється замовлення через поп-ап. Можете підказати де знаходяться ці налаштування
Устименко Ігор OneBox production написав: ви не вмієте скористатися пошуком на форумі? я вже 2 рази відповідав на це запитання
Ігор, 1) Я б ним користувався, але б знати, що шукати. Термінологія явно кульгає. Взяти навіть банальні речі, компанії Нова Пошта - не існує, а існує "Нова Пошта", і якщо такі речі не коректно написані - тоді підкажіть, який саме мені потрібно запит вписати, щоб знайти те що мені потрібно. 2) Якщо ви хочете уникнути зайвих коментарів на форумі, особливо з однаковими питаннями - просто надайте посилання на такого роду тиці як роблять інші. Заздалегідь вдячний!
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
ви не вмієте скористатися пошуком на форумі? я вже 2 рази відповідав на це запитання
[/quote]
Ігор,
1) Я б ним користувався, але б знати, що шукати. Термінологія явно кульгає. Взяти навіть банальні речі, компанії Нова Пошта - не існує, а існує "Нова Пошта", і якщо такі речі не коректно написані - тоді підкажіть, який саме мені потрібно запит вписати, щоб знайти те що мені потрібно.
2) Якщо ви хочете уникнути зайвих коментарів на форумі, особливо з однаковими питаннями - просто надайте посилання на такого роду тиці як роблять інші. Заздалегідь вдячний!
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
https://crm-onebox.com/ru/support/business-processes/9389-vozmozhnost-ubrat-predvaritelnoe-okno-pri-sozdanii-protsessa/
[/quote]
Спс!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар