Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Схоже, що відбулися зміни в OneBox
І ці зміни ускладнили доступ до налаштувань дій:
- на етапах бізнес-процесів
- в автоматизаціях хвилинних/годинних/добових
Що зручно:
- можна відразу знайти етап, де налаштовані дії
Що критично незручно та незрозуміло
- як тепер шукати дії, щоб додати їх на етапи
Ось так виглядає після оновлення
у БП: [file]3095[/file]
в автоматизаціях: [file]3096[/file]
Розробники, поправте пліз,
щоб з'явилася можливість знайти та додати дії,
просто поверніть сюди вікна з їх відображенням та вибором
[file]3097[/file]
Схоже, що відбулися зміни в OneBox І ці зміни ускладнили доступ до налаштувань дій: - на етапах бізнес-процесів - в автоматизаціях хвилинних/годинних/добових Що зручно: - можна відразу знайти етап, де налаштовані дії Що критично незручно та незрозуміло - як тепер шукати дії, щоб додати їх на етапи Ось так виглядає після оновлення у БП: в автоматизаціях: Розробники, поправте пліз, щоб з'явилася можливість знайти та додати дії, просто поверніть сюди вікна з їх відображенням та вибором
А ще іноді потрібно внести коригування в однакові дії на різних етапах, і було б круто мати можливість відсортувати етапи наявності в них певної дії. Можна зробити список, що випадає, з усіма Авт Діями, встановленими в поточному БП і при виборі дії фільтруються всі етапи з ним
А ще іноді потрібно внести коригування в однакові дії на різних етапах, і було б круто мати можливість відсортувати етапи наявності в них певної дії.
Можна зробити список, що випадає, з усіма Авт Діями, встановленими в поточному БП і при виборі дії фільтруються всі етапи з ним
Просто внизу списку доданих дій натискайте плюсик)) я розумію, що спочатку здається, що новий інтерфейс незручний і тд, але потім ви зміните свою думку.
Просто внизу списку доданих дій натискайте плюсик)) я розумію, що спочатку здається, що новий інтерфейс незручний і тд, але потім ви зміните свою думку.
Бодяко Дмитро dev написав: Просто внизу списку доданих дій натискайте плюсик)) я розумію, що спочатку здається, що новий інтерфейс незручний і тд, але потім ви зміните свою думку.
Діма, "плюсик" це добре і зміни це добре, коли немає втрат у можливостях, але тепер втрачено нормальне угруповання за типами дій а тепер уяви, що дій зараз не 176, як п'ять років тому, а сильно більше п'ятисот тримати все в голові стає просто unreal тобто потрібно повернути угруповання у вікно або реалізувати так, щоб пошук був зрозумілий і простий, а не перетворювався на треш для кожного налаштувача OneBox
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
[/quote]
Діма,
"плюсик" це добре
і зміни це добре, коли немає втрат у можливостях,
але тепер втрачено нормальне угруповання за типами дій
а тепер уяви, що дій зараз не 176, як п'ять років тому,
а сильно більше п'ятисот
тримати все в голові стає просто unreal
тобто потрібно повернути угруповання у вікно або
реалізувати так, щоб пошук був зрозумілий і простий,
а не перетворювався на треш для кожного налаштувача OneBox
[file]3099[/file]
У деяких угрупованнях було по 80-90 дій, через що дане угруповання абсолютно марне. Замість угруповання тобі до кожної дії додали теги? У чому проблема користуватися ними? Я розумію що може здається складно переходити з одного інтерфейсу на інший, але спробуй відкрити очі і знайти плюси замість того, щоб витратити на розбір інтерфейсу 5 секунд кричати що він жахливий і тд, ок?
У деяких угрупованнях було по 80-90 дій, через що дане угруповання абсолютно марне. Замість угруповання тобі до кожної дії додали теги? У чому проблема користуватися ними? Я розумію що може здається складно переходити з одного інтерфейсу на інший, але спробуй відкрити очі і знайти плюси замість того, щоб витратити на розбір інтерфейсу 5 секунд кричати що він жахливий і тд, ок?
Бодяко Дмитро dev написав: У деяких угрупованнях було по 80-90 дій, через що дане угруповання абсолютно марне. Замість угруповання тобі до кожної дії додали теги? У чому проблема користуватися ними? Я розумію що може здається складно переходити з одного інтерфейсу на інший, але спробуй відкрити очі і знайти плюси замість того, щоб витратити на розбір інтерфейсу 5 секунд кричати що він жахливий і тд, ок?
дивись, є здорова пропозиція, як зробити ще краще теги це добре, значить згрупуйте за ключовими, які допоможуть шукати зараз затік у тому, що не пам'ятаються дії та назви у дій спочатку неузгоджені
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
[/quote]
дивись, є здорова пропозиція,
як зробити ще краще
теги це добре,
значить згрупуйте за ключовими,
які допоможуть шукати
зараз затік у тому, що не пам'ятаються дії
та назви у дій спочатку неузгоджені
Легеза В'ячеслав Валеріанович ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: що не пам'ятають дії
ну почни приблизно вводити те, що вони роблять якщо точно не пам'ятаєш назву. Якщо мені потрібна дія, яка щось копіює, я вводжу "копи" і мені знаходить потрібну дію. Що має робити те, про яке ти забув?
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
що не пам'ятають дії
[/quote]
ну почни приблизно вводити те, що вони роблять якщо точно не пам'ятаєш назву. Якщо мені потрібна дія, яка щось копіює, я вводжу "копи" і мені знаходить потрібну дію. Що має робити те, про яке ти забув?
Бодяко Дмитро dev написав: Що має робити те, про яке ти забув?
Дім, це абстракція, я завжди стаю на місце користувача, тому що сам себе насамперед до таких відношу Коли став і спробував зробити те, що пропоную, часто розумію, що ну незручно щось вийшло, тому правлю ще до того, як люди починають користуватися покращити юзабельність можна про нескінченність, зараз є складність із сприйняттям і в інших людей
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
Що має робити те, про яке ти забув?
[/quote]
Дім, це абстракція,
я завжди стаю на місце користувача,
тому що сам себе насамперед до таких відношу
Коли став і спробував зробити те, що пропоную,
часто розумію, що ну незручно щось вийшло,
тому правлю ще до того, як люди починають користуватися
покращити юзабельність можна про нескінченність,
зараз є складність із сприйняттям і в інших людей
[file]3109[/file]
Легеза В'ячеслав Валеріанович ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: що не пам'ятають дії
Для мене, як для користувача, що починається, без угруповань абсолютно неможливо! Я часто навіть не знала, що можуть робити дії. Просто відкривала угруповання та перечитувала кожне, щоб знайти підходяще.
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
[quote]
що не пам'ятають дії
[/quote]
[/quote]
Для мене, як для користувача, що починається, без угруповань абсолютно неможливо! Я часто навіть не знала, що можуть робити дії. Просто відкривала угруповання та перечитувала кожне, щоб знайти підходяще.
ще момент я задовбався крутити коліщатко миші, щоб дістатися до "плюсика", щоб просто додати чергову дію
а уяви, що в окремих проектах у людей 50+ дій
ще момент
я задовбався крутити коліщатко миші,
щоб дістатися до "плюсика",
щоб просто додати чергову дію
[file]3113[/file]
а уяви, що в окремих проектах у людей 50+ дій
Поліїт Макс Русланович Клієнт писав/ла: А чи можна ще передбачити можливість самому вводити назву тегів?
підтримую це рішення
[quote]
Поліїт Макс Русланович
Клієнт писав/ла:
А чи можна ще передбачити можливість самому вводити назву тегів?
[/quote]
підтримую це рішення
[file]3114[/file]
Легеза В'ячеслав Валеріанович ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: я задовбався крутити коліщатко миші, щоб дістатися до "плюсика", щоб просто додати чергову дію
там же повзунок начебто є =) + розширюємо пізнання кнопок на клавіатурі та починаємо використовувати pgdn
[quote]
я задовбався крутити коліщатко миші,
щоб дістатися до "плюсика",
щоб просто додати чергову дію
[/quote]
там же повзунок начебто є =)
+ розширюємо пізнання кнопок на клавіатурі та починаємо використовувати pgdn
А це взагалі нормально самостійно вирішувати, як зручно для своїх користувачів? Чим ви керуєтеся? Чи були скарги на незручність інтерфейсу? Ви провели опитування серед своїх клієнтів? Ми щодня користуємося боксом з боку користувача, і ми, ваші клієнти, для яких, власне, ви і робите поліпшення, говоримо вам, що нам незручно. Не потрібно змінювати нашу свідомість під ваш недосяжний рівень користувача скролів, pg dn і тп. Краще просто почуйте своїх клієнтів. А ще Мірошниченко Максим проведіть бесіду зі своїми співробітниками на тему ввічливості та вживання сарказму та особистого ставлення у публічних відповідях на форумі. Так, деяка зручність є в новому інтерфейсі, але немає можливості ознайомитися з існуючими категоріями дій і зрозуміти, що взагалі можна налаштувати. Тим більше що можна не вгадати з назвою тега/дії і так і не знайти необхідне.
А це взагалі нормально самостійно вирішувати, як зручно для своїх користувачів?
Чим ви керуєтеся? Чи були скарги на незручність інтерфейсу? Ви провели опитування серед своїх клієнтів?
Ми щодня користуємося боксом з боку користувача, і ми, ваші клієнти, для яких, власне, ви і робите поліпшення, говоримо вам, що нам незручно.
Не потрібно змінювати нашу свідомість під ваш недосяжний рівень користувача скролів, pg dn і тп. Краще просто почуйте своїх клієнтів.
А ще Мірошниченко Максим проведіть бесіду зі своїми співробітниками на тему ввічливості та вживання сарказму та особистого ставлення у публічних відповідях на форумі.
Так, деяка зручність є в новому інтерфейсі, але немає можливості ознайомитися з існуючими категоріями дій і зрозуміти, що взагалі можна налаштувати. Тим більше що можна не вгадати з назвою тега/дії і так і не знайти необхідне.
Фархшатов Родіон shine-bright.com.ua написав: А це взагалі нормально самостійно вирішувати, як зручно для своїх користувачів? Чим ви керуєтеся? Чи були скарги на незручність інтерфейсу? Ви провели опитування серед своїх клієнтів?
Родіон, насправді це нормально :) і ось чому... без цього Мерседес не став би Мерседесом, а Apple - Appl'ом але прислухатися до реакцій користувачів так, потрібно без цього знову: - Мерседес не став би Мерседесом, - а Apple - Appl'ом
[quote]
Фархшатов Родіон
shine-bright.com.ua написав:
Чим ви керуєтеся? Чи були скарги на незручність інтерфейсу? Ви провели опитування серед своїх клієнтів?
[/quote]
Родіон,
насправді це нормально :)
і ось чому...
без цього Мерседес не став би Мерседесом, а Apple - Appl'ом
але прислухатися до реакцій користувачів так, потрібно
без цього знову:
- Мерседес не став би Мерседесом,
- а Apple - Appl'ом
Фархшатов Родіон shine-bright.com.ua написав: А це взагалі нормально самостійно вирішувати, як зручно для своїх користувачів? Чим ви керуєтеся? Чи були скарги на незручність інтерфейсу? Ви провели опитування серед своїх клієнтів? Ми щодня користуємося боксом з боку користувача, і ми, ваші клієнти, для яких, власне, ви і робите поліпшення, говоримо вам, що нам незручно. Не потрібно змінювати нашу свідомість під ваш недосяжний рівень користувача скролів, pg dn і тп. Краще просто почуйте своїх клієнтів. А ще Мірошниченко Максим проведіть бесіду зі своїми співробітниками на тему ввічливості та вживання сарказму та особистого ставлення у публічних відповідях на форумі. Так, деяка зручність є в новому інтерфейсі, але немає можливості ознайомитися з існуючими категоріями дій і зрозуміти, що взагалі можна налаштувати. Тим більше що можна не вгадати з назвою тега/дії і так і не знайти необхідне.
Тільки ось після подібних покращень приходить якийсь Іван Іванов і каже, що це все фігня і поверніть як було і навіщо Ви так зробили і потім доводиться пояснювати аналогічно тут чомусь так, а не так. Ось зараз ми зробимо так як хоче В'ячеслав і до нас прилетить 10 скарг і нам доведеться пояснювати чому так - але користувач буде не схильний і вимагатиме протилежне. Що тоді ? Таких випадків вагон та маленький візок та починати/продовжувати тут холівар я не бачу сенсу. Щодо даного топіка є завдання у керівництва і це поліпшення на розгляді.
[quote]
Фархшатов Родіон
shine-bright.com.ua написав:
Ми щодня користуємося боксом з боку користувача, і ми, ваші клієнти, для яких, власне, ви і робите поліпшення, говоримо вам, що нам незручно.
Не потрібно змінювати нашу свідомість під ваш недосяжний рівень користувача скролів, pg dn і тп. Краще просто почуйте своїх клієнтів.
А ще Мірошниченко Максим проведіть бесіду зі своїми співробітниками на тему ввічливості та вживання сарказму та особистого ставлення у публічних відповідях на форумі.
Так, деяка зручність є в новому інтерфейсі, але немає можливості ознайомитися з існуючими категоріями дій і зрозуміти, що взагалі можна налаштувати. Тим більше що можна не вгадати з назвою тега/дії і так і не знайти необхідне.
[/quote]
Тільки ось після подібних покращень приходить якийсь Іван Іванов і каже, що це все фігня і поверніть як було і навіщо Ви так зробили і потім доводиться пояснювати аналогічно тут чомусь так, а не так.
Ось зараз ми зробимо так як хоче В'ячеслав і до нас прилетить 10 скарг і нам доведеться пояснювати чому так - але користувач буде не схильний і вимагатиме протилежне. Що тоді ?
Таких випадків вагон та маленький візок та починати/продовжувати тут холівар я не бачу сенсу. Щодо даного топіка є завдання у керівництва і це поліпшення на розгляді.
Я не проти поліпшень, і так, проводити опитування перед кожним недоцільно, але саме в цьому прикладі не переробили, не перемістили, не замінили, а просто забрали важливу функцію угруповання.
Я не проти поліпшень, і так, проводити опитування перед кожним недоцільно, але саме в цьому прикладі не переробили, не перемістили, не замінили, а просто забрали важливу функцію угруповання.
Не можу сказати, що новий функціонал незручний, скоріше просто незвичний. Але відсутність угруповань дещо засмутила. Справді, було дуже зручно. Чи може передбачити вгорі списку дій виведення всіх тегів? Наприклад, випаданням з фільтрацією дій за вибраним у випадушці тегу. Це як приклад, може у когось є більш витончена ідея як у новому інтерфейсі замінити угруповання.
Не можу сказати, що новий функціонал незручний, скоріше просто незвичний.
Але відсутність угруповань дещо засмутила. Справді, було дуже зручно.
Чи може передбачити вгорі списку дій виведення всіх тегів? Наприклад, випаданням з фільтрацією дій за вибраним у випадушці тегу.
Це як приклад, може у когось є більш витончена ідея як у новому інтерфейсі замінити угруповання.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар