Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нещодавно робили доопрацювання, за зміною фільтрів на головній сторінці мобільної версії, "відображення плиткою", скажіть будь ласка, як зробити, щоб усі фільтри в мобільній версії у всіх категоріях відображалися плиткою, тобто зробити "відображати плиткою" за умовчанням.
Нещодавно робили доопрацювання, за зміною фільтрів на головній сторінці мобільної версії, "відображення плиткою", скажіть будь ласка, як зробити, щоб усі фільтри в мобільній версії у всіх категоріях відображалися плиткою, тобто зробити "відображати плиткою" за умовчанням.
Богдан Світлана писав/ла: Я маю на увазі фільтри в каталогах за категоріями Автошини, Автодиски, Вантажні шини і так далі
Ви про фільтри які тут ?
[quote]
Богдан Світлана писав/ла:
Я маю на увазі фільтри в каталогах за категоріями Автошини, Автодиски, Вантажні шини і так далі
[/quote]
Ви про фільтри які тут [file]2589[/file]?
Богдан Світлана писав/ла: Як би так, але не для сайту, а для мобільної версії
Це теж сайт, тільки адаптивна версія. Які типи фільтрів хочете переробити?
[quote]
Богдан Світлана писав/ла:
Як би так, але не для сайту, а для мобільної версії
[/quote]
Це теж сайт, тільки адаптивна версія. Які типи фільтрів хочете переробити?
Всі існуючі у всіх категоріях і каталогах, які створюватимемо в майбутньому, щоб фільтр був плиткою і якщо буде можливість вибирати "Тип фільтра" і у звичайній версії сайту, то буде взагалі чудово. Але поки що тільки для мобільної версії
Всі існуючі у всіх категоріях і каталогах, які створюватимемо в майбутньому, щоб фільтр був плиткою і якщо буде можливість вибирати "Тип фільтра" і у звичайній версії сайту, то буде взагалі чудово. Але поки що тільки для мобільної версії
Дивіться, у Вас там типи фільтрів є і галочки, і повзунки – як їх зробити плитками? Випадаючі списки – зрозуміло, як на головній. + хочу попередити відразу - збільшитися вага сторінки, тому що буде поділ на дозвіл екрана які фільтри показувати для ПК, а які для дрібних екранів, тобто по суті кожен елемент фільтра буде дублюватися в коді
Дивіться, у Вас там типи фільтрів є і галочки, і повзунки – як їх зробити плитками? Випадаючі списки – зрозуміло, як на головній.
+ хочу попередити відразу - збільшитися вага сторінки, тому що буде поділ на дозвіл екрана які фільтри показувати для ПК, а які для дрібних екранів, тобто по суті кожен елемент фільтра буде дублюватися в коді
Визначилися, Фільтр плиткою зробити тільки в каталозі Автошини, Вантажні шини та Мотошини, назви фільтрів "ширина шини", "висота профілю шини", "посадковий діаметр шини", "Бренд", тобто ті, де список, що випадає. І на скільки важче сторінка буде, я так розумію довше завантажуватиметься?
Визначилися, Фільтр плиткою зробити тільки в каталозі Автошини, Вантажні шини та Мотошини, назви фільтрів "ширина шини", "висота профілю шини", "посадковий діаметр шини", "Бренд", тобто ті, де список, що випадає. І на скільки важче сторінка буде, я так розумію довше завантажуватиметься?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар