Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: абсурдна річ) моя відповідь ні)
абсурдно у всій системі по-різному називати одні й самі пункти меню. а те, що я пропоную цілком логічно, тому що мені, як користувачеві, хочеться бачити в системі однакові назви певних функцій, а не там одна, тут інша, в третьому місці - інакше. Система вимагає уніфікація термінології, і ваше бажання тут ні до чого. Ви робите продукт для людей, а чи не для себе.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
абсурдна річ)
моя відповідь ні)
[/quote]
абсурдно у всій системі по-різному називати одні й самі пункти меню. а те, що я пропоную цілком логічно, тому що мені, як користувачеві, хочеться бачити в системі однакові назви певних функцій, а не там одна, тут інша, в третьому місці - інакше.
Система вимагає уніфікація термінології, і ваше бажання тут ні до чого. Ви робите продукт для людей, а чи не для себе.
[file]15341[/file]
[file]15342[/file]
[file]15343[/file]
[file]15344[/file]
[file]15345[/file]
Корнєв Михайло Ergo написав: абсурдно у всій системі по-різному називати одні й самі пункти меню. а те, що я пропоную цілком логічно, тому що мені, як користувачеві, хочеться бачити в системі однакові назви певних функцій, а не там одне, тут інше, в третьому місці - інакше.
ну так ви почитайте своє завдання спочатку - ось візьміть і перечитайте, що ви написали і попросили - яку реакцію ви очікували?
[quote]
Корнєв Михайло
Ergo написав:
абсурдно у всій системі по-різному називати одні й самі пункти меню. а те, що я пропоную цілком логічно, тому що мені, як користувачеві, хочеться бачити в системі однакові назви певних функцій, а не там одне, тут інше, в третьому місці - інакше.
[/quote]
ну так ви почитайте своє завдання спочатку - ось візьміть і перечитайте, що ви написали і попросили - яку реакцію ви очікували?
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
Корнєв Михайло Ergo написав: абсурдно у всій системі по-різному називати одні й самі пункти меню. а те, що я пропоную цілком логічно, тому що мені, як користувачеві, хочеться бачити в системі однакові назви певних функцій, а не там одна, тут інша, в третьому місці - інакше.
згоден, неправильно сформулював завдання загалом. я запропонував одразу фінальну точку, без опису проблеми. врахую на майбутнє.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Корнєв Михайло
Ergo написав:
абсурдно у всій системі по-різному називати одні й самі пункти меню. а те, що я пропоную цілком логічно, тому що мені, як користувачеві, хочеться бачити в системі однакові назви певних функцій, а не там одна, тут інша, в третьому місці - інакше.
[/quote]
[/quote]
згоден, неправильно сформулював завдання загалом. я запропонував одразу фінальну точку, без опису проблеми. врахую на майбутнє.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар