Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
добрий день
Необхідно в інтерфейсі процесу відобразити певне поле на двох етапах процесу, щоб не робити різний інтерфейс на етапах планувала налаштувати так [file]12711[/file] , тобто приховати поле якщо статус id не дорівнює певному статусу. Але можу вказати лише один id, а потрібно два етапи. Підкажіть, чи тут є якесь рішення? Чи можна якось зазначити кілька статусів?
Дякую
добрий день Необхідно в інтерфейсі процесу відобразити певне поле на двох етапах процесу, щоб не робити різний інтерфейс на етапах планувала налаштувати так , тобто приховати поле якщо статус id не дорівнює певному статусу. Але можу вказати лише один id, а потрібно два етапи. Підкажіть, чи тут є якесь рішення? Чи можна якось зазначити кілька статусів? Дякую
можна, але тоді блок взагалі не буде відображатися, так як ми приховуємо блок якщо умова не дорівнює статусу ід, тоді для першого етапу не відповідає умова 2 - поле не відобразиться, а для другого етапу не відповідає умова 1 - блок теж не відобразиться
можна, але тоді блок взагалі не буде відображатися, так як ми приховуємо блок якщо умова не дорівнює статусу ід, тоді для першого етапу не відповідає умова 2 - поле не відобразиться, а для другого етапу не відповідає умова 1 - блок теж не відобразиться
У процесі понад 50 етапів, виводити 48 умов не хотілося б, крім того етапи весь час додаємо, і доведеться враховувати це і в зазначених налаштуваннях. Тому все ж таки сподівалася, що можна якось вказати - приховати якщо не одно двом статусам і більше не змінювати ці налаштування
У процесі понад 50 етапів, виводити 48 умов не хотілося б, крім того етапи весь час додаємо, і доведеться враховувати це і в зазначених налаштуваннях. Тому все ж таки сподівалася, що можна якось вказати - приховати якщо не одно двом статусам і більше не змінювати ці налаштування
я зрозумів, вам на 2 етапах потрібно показати, а на інших приховати. Я подумав, що навпаки. Можна зробити, щоб значення можна було вказувати через кому, займе близько 2ч. Для статусу можливість буде точно, для решти полів постараюся теж – треба буде подивитися на поточну реалізацію, там буде видно, чи можна для всіх полів відносно безболісно зробити.
я зрозумів, вам на 2 етапах потрібно показати, а на інших приховати. Я подумав, що навпаки. Можна зробити, щоб значення можна було вказувати через кому, займе близько 2ч. Для статусу можливість буде точно, для решти полів постараюся теж – треба буде подивитися на поточну реалізацію, там буде видно, чи можна для всіх полів відносно безболісно зробити.
anonymous duck OneBox production написав: я зрозумів, вам на 2 етапах потрібно показати, а на інших приховати. Я подумав, що навпаки. Можна зробити, щоб значення можна було вказувати через кому, займе близько 2ч. Для статусу можливість буде точно, для решти полів постараюся теж – треба буде подивитися на поточну реалізацію, там буде видно, чи можна для всіх полів відносно безболісно зробити.
так, все вірно, дякую за варіант рішення, подумаємо та відпишу
[quote]
anonymous duck
OneBox production написав:
[/quote]
так, все вірно, дякую за варіант рішення, подумаємо та відпишу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар