Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, на малюнку http://prntscr.com/1vzb25i вид вкладок у браузері: зліва вкладки -mvp, праворуч-OS. По вкладках ліворуч можна зрозуміти, що на вкладці, по вкладках праворуч немає. Чи можна зробити вигляд вкладок у OS, тому що було в mvp?
Доброго дня, на малюнку http://prntscr.com/1vzb25i вид вкладок у браузері: зліва вкладки -mvp, праворуч-OS. По вкладках ліворуч можна зрозуміти, що на вкладці, по вкладках праворуч немає. Чи можна зробити вигляд вкладок у OS, тому що було в mvp?
при наведенні курсору на вкладку у Вас буде відображатися інформація на даний момент міняти інформацію тайтла не можна і найближчим часом таких налаштувань не планується.
при наведенні курсору на вкладку у Вас буде відображатися інформація
на даний момент міняти інформацію тайтла не можна і найближчим часом таких налаштувань не планується.
Чижик Олександр Сергійович OneBox production Адміністратор писав/ла: Доброго дня, на малюнку вид вкладок у браузері: зліва вкладки -mvp, праворуч-OS. По вкладках ліворуч можна зрозуміти, що на вкладці, по вкладках праворуч немає.
Я теж, особливо при налаштуванні системи, просто перебираю всі вкладки, щоб знайти потрібну. Робота в Бокс ОС ускладнилася принаймні в цьому аспекті точно. Сподіваюся хтось перейметься цим і подібними питаннями про зв'язок функціоналу та інтерфейсу.
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Доброго дня, на малюнку [file]11330[/file] вид вкладок у браузері: зліва вкладки -mvp, праворуч-OS. По вкладках ліворуч можна зрозуміти, що на вкладці, по вкладках праворуч немає.
[/quote]
Я теж, особливо при налаштуванні системи, просто перебираю всі вкладки, щоб знайти потрібну. Робота в Бокс ОС ускладнилася принаймні в цьому аспекті точно.
Сподіваюся хтось перейметься цим і подібними питаннями про зв'язок функціоналу та інтерфейсу.
Корнєв Михайло Клієнт Ergo написав: Я вважаю, що логотипа достатньо як реклама свого продукту, тим більше що напис центальний OneBoxOS скрізь і всюди вилазить.
це ваше право - але я вище відповів - іншої відповіді не буде найближчим часом точно
[quote]
Корнєв Михайло
Клієнт
Ergo написав:
Я вважаю, що логотипа достатньо як реклама свого продукту, тим більше що напис центальний OneBoxOS скрізь і всюди вилазить. [file]11359[/file]
[/quote]
це ваше право - але я вище відповів - іншої відповіді не буде найближчим часом точно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар