Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У способі відображення таблицею немає можливості вибрати всі процеси, а у відображенні "списком" є така можливість.
Так задумано чи це недоробка системи?
[file]9538[/file]
[file]9539[/file]
У способі відображення таблицею немає можливості вибрати всі процеси, а у відображенні "списком" є така можливість. Так задумано чи це недоробка системи?
. OneBox production написав: У таблиці є галочка, яка сама відзначає всі процеси на сторінці, вона знаходиться у шапці таблиці
так, але все одно немає можливості вибрати на ВСІХ сторінках з таблиці?
[quote]
.
OneBox production написав:
У таблиці є галочка, яка сама відзначає всі процеси на сторінці, вона знаходиться у шапці таблиці
[/quote]
так, але все одно немає можливості вибрати на ВСІХ сторінках з таблиці?
на першому скрині я бачу лише 30 замовлень, найімовірніше в таблиці всі вони відображені і сторінки не потрібні. Якщо ви скидатимете посилання буде трохи зрозуміліше
на першому скрині я бачу лише 30 замовлень, найімовірніше в таблиці всі вони відображені і сторінки не потрібні. Якщо ви скидатимете посилання буде трохи зрозуміліше
. OneBox production написав: Якщо ви скидатимете посилання буде трохи зрозуміліше
вище надіслав посилання на таблицю та список. у таблиці не видно сторінок і немає можливості вибрати "на всіх сторінках"
[quote]
.
Якщо ви скидатимете посилання буде трохи зрозуміліше
[/quote]
вище надіслав посилання на таблицю та список. у таблиці не видно сторінок і немає можливості вибрати "на всіх сторінках"
. OneBox production написав: Так, бачу, що працює по-іншому. Але не зрозумів, навіщо тикет закривати. Питання вирішене – закрили тикет, не вирішить – не закриваєте.
так я не можу відкрити інші тікети))) доводиться закривати існуючі, тому що кривизни в системі ще багато.
[quote]
.
Так, бачу, що працює по-іншому. Але не зрозумів, навіщо тикет закривати. Питання вирішене – закрили тикет, не вирішить – не закриваєте.
[/quote]
так я не можу відкрити інші тікети))) доводиться закривати існуючі, тому що кривизни в системі ще багато.
Цю проблему я взяв на виправлення але просто майте на увазі що закритий тикет вважається вирішеним/закритим незалежно від того які там всередині коментарі. Тобто. якщо ви закрили завдання, її можуть потім жодного разу не переглянути, у тому числі й людина, яка в задачі з вами спілкувалася. Вона ж закрита, отже, все ок.
Цю проблему я взяв на виправлення але просто майте на увазі що закритий тикет вважається вирішеним/закритим незалежно від того які там всередині коментарі. Тобто. якщо ви закрили завдання, її можуть потім жодного разу не переглянути, у тому числі й людина, яка в задачі з вами спілкувалася. Вона ж закрита, отже, все ок.
. OneBox production написав: Цю проблему я взяв на виправлення але просто майте на увазі що закритий тикет вважається вирішеним/закритим незалежно від того які там всередині коментарі. Тобто. якщо ви закрили завдання, її можуть потім жодного разу не переглянути, у тому числі й людина, яка в задачі з вами спілкувалася. Вона ж закрита, отже, все ок.
ок, матиму на увазі
[quote]
.
[/quote]
ок, матиму на увазі
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар