Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Нам необхідно переробити у дії логіку проставлення ознаки наявності товару щодо доп. полів продукту. Зараз це працює відносно складу, що нам не зовсім підходить. На скріншоті я показав, які параметри, звідки повинні братися. Прошу порахувати доопрацювання.
[file]6107[/file]
Добридень! Нам необхідно переробити у дії логіку проставлення ознаки наявності товару щодо доп. полів продукту. Зараз це працює відносно складу, що нам не зовсім підходить. На скріншоті я показав, які параметри, звідки повинні братися. Прошу порахувати доопрацювання.
Доброго дня! Бачу, що з'явилася галочка з доопрацювання. Не могли б пояснити - яке саме значення має бути в дод. поле продукту (yes/no, 1/0, Так/Ні) щоб ознака наявності у продукту?
Доброго дня! Бачу, що з'явилася галочка з доопрацювання. Не могли б пояснити - яке саме значення має бути в дод. поле продукту (yes/no, 1/0, Так/Ні) щоб ознака наявності у продукту?
Добридень! Так, спрацювало. Дякую! У нас виникла ще одна маленька проблема. У цьому ж дії потрібно зробити, якщо в дод. поле з id "preOrder" значення не має або дорівнює "0", то його не включати у файл xml. Якщо значення 1 або більше включити атрибут з цим значенням. Тобто у файлі значення 0 не повинно бути в атрибуті preOrder як на скріншоті.
Добридень! Так, спрацювало. Дякую!
У нас виникла ще одна маленька проблема. У цьому ж дії потрібно зробити, якщо в дод. поле з id "preOrder" значення не має або дорівнює "0", то його не включати у файл xml. Якщо значення 1 або більше включити атрибут з цим значенням. Тобто у файлі значення 0 не повинно бути в атрибуті preOrder як на скріншоті.
[file]7490[/file]
Я думаю це можна вирішити, зробивши поряд з налаштуванням "Вивантажувати для поля "Наявність на складі"" додаткове налаштування з назвою: "не вивантажувати атрибут якщо значення додаткового поля немає або дорівнює нулю". Чи зможемо зробити за 1ч. Але перед доопрацюванням я б уточнив у стороні, що приймає, можливо вони взагалі ігнорують 0 в даному атрибуті.
Я думаю це можна вирішити, зробивши поряд з налаштуванням "Вивантажувати для поля "Наявність на складі"" додаткове налаштування з назвою: "не вивантажувати атрибут якщо значення додаткового поля немає або дорівнює нулю". Чи зможемо зробити за 1ч. Але перед доопрацюванням я б уточнив у стороні, що приймає, можливо вони взагалі ігнорують 0 в даному атрибуті.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар