Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Налаштовано дію щогодини [file]5400[/file]
прописано таке поле [file]5401[/file]
Але в результаті не вивантажується в картку товару [file]5402[/file]
Прописано правильно, решта полів оновлюється.
Налаштовано дію щогодини прописано таке поле Але в результаті не вивантажується в картку товару Прописано правильно, решта полів оновлюється.
Добрий день. Ось http://patriziapepe.com.ua/admin/shop/products/58273/edit/
У полі модельний ряд я тимчасово прописав значення, але так само не оновлюється з файлика.
Добрий день. Поле "Модельний ряд" цією дією заповнюється тільки для нових продуктів і не оновлюється у старих. Я точно не знаю навіщо так зроблено і що зламається в інших клієнтів при оновленні, тому можу запропонувати у вигляді налаштування зробити, щоб це поле оновлювалося у продукту. Це займе близько години
Добрий день. Поле "Модельний ряд" цією дією заповнюється тільки для нових продуктів і не оновлюється у старих. Я точно не знаю навіщо так зроблено і що зламається в інших клієнтів при оновленні, тому можу запропонувати у вигляді налаштування зробити, щоб це поле оновлювалося у продукту. Це займе близько години
Т 34 товстолобий писав/ла: Добрий день. Поле "Модельний ряд" цією дією заповнюється тільки для нових продуктів і не оновлюється у старих. Я точно не знаю навіщо так зроблено і що зламається в інших клієнтів при оновленні, тому можу запропонувати у вигляді налаштування зробити, щоб це поле оновлювалося у продукту. Це займе близько години
Доброго дня! Нам підходить і лише під час створення нових товарів прописати модельний ряд. Але це не працює) Ось я додав тестовий файл на фтп Скопіював дію та прописав у налаштуваннях все Товар створився, але модельного ряду і немає Виходить, що поле модельного ряду взагалі не функціонує. Можете поправити, що працювало хоча б при первинному створенні товару?
[quote]
Т 34
товстолобий писав/ла:
[/quote]
Доброго дня!
Нам підходить і лише під час створення нових товарів прописати модельний ряд. Але це не працює)
Ось я додав тестовий файл на фтп [file]5548[/file]
Скопіював дію та прописав у налаштуваннях все [file]5549[/file] [file]5550[/file]
Товар створився, але модельного ряду і немає [file]5551[/file]
Виходить, що поле модельного ряду взагалі не функціонує.
Можете поправити, що працювало хоча б при первинному створенні товару?
Т 34 товстолобий писав/ла: Добрий день. Спробуйте, будь ласка, створити ще раз новий продукт, я вніс правки в роботу дії
Тепер працює Дякую!
[quote]
Т 34
товстолобий писав/ла:
Добрий день. Спробуйте, будь ласка, створити ще раз новий продукт, я вніс правки в роботу дії
[/quote]
Тепер працює [file]5552[/file]
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар