Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1.Чому під час завантаження прайса, дублюються позиції (3,4 одинові) в колонці зв'язування праворуч?
2. Як швидко знайти всі дублюючі позиції та видалити їх!?
1.Чому під час завантаження прайса, дублюються позиції (3,4 одинові) в колонці зв'язування праворуч? 2. Як швидко знайти всі дублюючі позиції та видалити їх!?
Добрий день. Там фізично може бути дублів. Якщо ви бачите 2 однакові рядки у зв'язуванні, значить там був або різний постачальник, або інший тип прайсу або різні налаштування під час завантаження продукту
Добрий день. Там фізично може бути дублів. Якщо ви бачите 2 однакові рядки у зв'язуванні, значить там був або різний постачальник, або інший тип прайсу або різні налаштування під час завантаження продукту
Доброго дня, за фактом вони є, дійсно могло бути таке, що ін.тип прайсу, різні налаштування.....дублі є і навіть порожні позиції з такою ж назвою, просто при зв'язуванні їх видається дуже багато. Хочеться навести лад від попередників :)
Доброго дня, за фактом вони є, дійсно могло бути таке, що ін.тип прайсу, різні налаштування.....дублі є і навіть порожні позиції з такою ж назвою, просто при зв'язуванні їх видається дуже багато. Хочеться навести лад від попередників :)
тут я бачу кілька шляхів: 1. Видалити всі записи постачальників і почати зв'язувати "з чистого листа". Це можу зробити я через базу за годину доопрацювання 2. Зайти у зв'язування та видалити ручками усі незв'язані позиції, вантажити по черзі прайси та зв'язувати товари. Дублі відв'язувати від поточних продуктів та видаляти
тут я бачу кілька шляхів:
1. Видалити всі записи постачальників і почати зв'язувати "з чистого листа". Це можу зробити я через базу за годину доопрацювання
2. Зайти у зв'язування та видалити ручками усі незв'язані позиції, вантажити по черзі прайси та зв'язувати товари. Дублі відв'язувати від поточних продуктів та видаляти
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар