Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Необходим экспорт товаров в xml для Эпицентра ? Нужно настроить экспорт товаров в xml в других прайс площадок ? Всё это доступно в последней версии OneBox OS - просто установи и настрой автоматизацию!
Установить последнюю версию OneBox OS
Добрий день. Створіть новий прайс майданчик, з промом, наприклад, підпишіть його як Епіцентр і поставте дію на вивантаження. Щоб прибрати: <param name="Стан">Новий</param> вимкніть галочки, які вивантажують фільтр у дії. Щоб не вивантажувати валюти корективи, і категорії категорії можна зробити доопрацювання - 1ч.
Добрий день. Створіть новий прайс майданчик, з промом, наприклад, підпишіть його як Епіцентр і поставте дію на вивантаження. Щоб прибрати: <param name="Стан">Новий</param> вимкніть галочки, які вивантажують фільтр у дії.
Щоб не вивантажувати валюти корективи, і категорії категорії можна зробити доопрацювання - 1ч.
https://admin.newtrend.team/admin/auto/action/hour/edit/ ймовірно одне з цих "Експортувати продукти у форматі YML", вам ймовірно видніше який файл ви дивитеся і якою дією він генерується
Влізу до вас у розмову, бо тема та сама. У даному xml для мене найбільшу складність представляє створити yml, в якому товар буде мати параметри не тільки у тега offer, але й у тегів всередині оффера. Як додати параметри до тегів? У даному yml епіцентр вимагає параметри lang="..." до тегів імені та опису. Без цього, т.к. по їхньому доку це обов'язкові поля https://my.epicentrk.ua/support/yak-importuvaty-tovary-xml
Влізу до вас у розмову, бо тема та сама.
У даному xml для мене найбільшу складність представляє створити yml, в якому товар буде мати параметри не тільки у тега offer, але й у тегів всередині оффера.
Як додати параметри до тегів? У даному yml епіцентр вимагає параметри lang="..." до тегів імені та опису.
Без цього, т.к. по їхньому доку це обов'язкові поля https://my.epicentrk.ua/support/yak-importuvaty-tovary-xml
Теж доведеться доопрацьовувати, якщо в цю дію робити. Додавати lang=ru до всіх імен та описів займе близько години. Якщо потрібно на ru та на ua вивантажувати – 2ч. Також у нас є дія "Інтеграція продуктів XML (Експорт)", наскільки я розумію, ви зможете налаштувати вивантаження вручну через нього. Проблеми можуть виникнути лише з атрибутами lang="ru", але їх можна брати з допполей, заповнивши при цьому їх у всіх продуктах значенням ru, наприклад.
Теж доведеться доопрацьовувати, якщо в цю дію робити. Додавати lang=ru до всіх імен та описів займе близько години. Якщо потрібно на ru та на ua вивантажувати – 2ч.
Також у нас є дія "Інтеграція продуктів XML (Експорт)", наскільки я розумію, ви зможете налаштувати вивантаження вручну через нього. Проблеми можуть виникнути лише з атрибутами lang="ru", але їх можна брати з допполей, заповнивши при цьому їх у всіх продуктах значенням ru, наприклад.
Сніжок Смерть насувається на Бруклін, має великі зуби і пухнастий хвостик. писав/ла: Також у нас є дія "Інтеграція продуктів XML (Експорт)", наскільки я розумію, ви зможете налаштувати вивантаження вручну через нього. Проблеми можуть виникнути лише з атрибутами lang="ru", але їх можна брати з допполей, заповнивши при цьому їх у всіх продуктах значенням ru, наприклад.
Розглядала цей варіант теж, у нас майже всі потрібні по доці поля і так в додаткових полях дублюються або тільки там і живуть. Але там свої нюанси: 1. Параметри lang="ru/ua". Я так розумію і в цій дії, щоб таке додавати, треба буде доопрацювання робити? 2. <offer id="..." available="true">. Скільки не пробувала раніше, а available="true/false" не виходило вивантажити, тільки available="1/0". Хоча, можливо, цей момент буде не критичним, всі до сьогодні погоджувалися взяти в роботу і з 1/0. 3. Обов'язкове (за докою) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку. з.ы.: Є там ще один рядок, що бентежить мене в доці. Я сподіваюся це тільки моя багата фантазія і вони не просять у реальності суворо дотримуватися в yml порядку тегів...
[quote]
Сніжок
Смерть насувається на Бруклін, має великі зуби і пухнастий хвостик. писав/ла:
Також у нас є дія "Інтеграція продуктів XML (Експорт)", наскільки я розумію, ви зможете налаштувати вивантаження вручну через нього. Проблеми можуть виникнути лише з атрибутами lang="ru", але їх можна брати з допполей, заповнивши при цьому їх у всіх продуктах значенням ru, наприклад.
[/quote]
Розглядала цей варіант теж, у нас майже всі потрібні по доці поля і так в додаткових полях дублюються або тільки там і живуть. Але там свої нюанси:
1. Параметри lang="ru/ua". Я так розумію і в цій дії, щоб таке додавати, треба буде доопрацювання робити?
2. <offer id="..." available="true">. Скільки не пробувала раніше, а available="true/false" не виходило вивантажити, тільки available="1/0". Хоча, можливо, цей момент буде не критичним, всі до сьогодні погоджувалися взяти в роботу і з 1/0.
3. Обов'язкове (за докою) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку.
з.ы.: Є там ще один рядок, що бентежить мене в доці. Я сподіваюся це тільки моя багата фантазія і вони не просять у реальності суворо дотримуватися в yml порядку тегів...
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: 1. Параметри lang="ru/ua". Я так розумію і в цій дії, щоб таке додавати, треба буде доопрацювання робити?
за ідеєю в допполі потрібно прописати name/ або namr і поставити "Це атрибут" 2. Залежить від того, як читають із того боку дані. Зазвичай 1 і true це те ж саме, якщо немає жорсткої типізації.
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: 3. Обов'язкове (за докою) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку.
це доведеться доопрацьовувати, займе близько години.
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: з.ы.: Є там ще один рядок, що бентежить мене в доці. Я сподіваюся це тільки моя багата фантазія і вони не просять у реальності суворо дотримуватися в yml порядку тегів...
Якщо їм буде важливий порядок, доведеться спеціально робити окрему дію, де дотримуватись порядку. Але у форматі xml порядок тегів не важливий, якщо тільки не через одне місце його розбирати. Ви можете згенерувати руками тестовий файлик, де переставити рандомно порядок і "годувати" парсеру Епіцентру, якщо продукти завантажить, значить порядок не важливий. Якщо ні - робитимемо окрему дію.
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
1. Параметри lang="ru/ua". Я так розумію і в цій дії, щоб таке додавати, треба буде доопрацювання робити?
[/quote]
за ідеєю в допполі потрібно прописати name/ або namr і поставити "Це атрибут"
2. Залежить від того, як читають із того боку дані. Зазвичай 1 і true це те ж саме, якщо немає жорсткої типізації.
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
3. Обов'язкове (за докою) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку.
[/quote]
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
з.ы.: Є там ще один рядок, що бентежить мене в доці. Я сподіваюся це тільки моя багата фантазія і вони не просять у реальності суворо дотримуватися в yml порядку тегів...
[/quote]
Якщо їм буде важливий порядок, доведеться спеціально робити окрему дію, де дотримуватись порядку. Але у форматі xml порядок тегів не важливий, якщо тільки не через одне місце його розбирати.
Ви можете згенерувати руками тестовий файлик, де переставити рандомно порядок і "годувати" парсеру Епіцентру, якщо продукти завантажить, значить порядок не важливий. Якщо ні - робитимемо окрему дію.
Шкода, що не спрацювали методи для проставляння параметрів. name/lang= дає "масив" <name><lang=></lang=></name>. Просто простановка параметра сприймається дією як цілий тег, а чи не тег з параметром Якщо залишати у параметрі лапки навколо значення, то від лапки і остаточно висловлювання нічого не зберігається (що логічно). На даному етапі нам, напевно, буде простіше через ексель вивантажувати інформацію про товар. Спасибі за допомогу.
[quote]
Курлик
курлик-курлик написав:
[/quote]
Шкода, що не спрацювали методи для проставляння параметрів.
name/lang= дає "масив" <name><lang=></lang=></name>.
Просто простановка параметра сприймається дією як цілий тег, а чи не тег з параметром [file]5998[/file] Якщо залишати у параметрі лапки навколо значення, то від лапки і остаточно висловлювання нічого не зберігається (що логічно).
На даному етапі нам, напевно, буде простіше через ексель вивантажувати інформацію про товар.
Спасибі за допомогу.
Шкода, що не спрацювали методи для проставляння параметрів. name/lang= дає "масив" <name><lang=></lang=></name>. Просто простановка параметра сприймається дією як цілий тег, а чи не тег з параметром Якщо залишати у параметрі лапки навколо значення, то від лапки і остаточно висловлювання нічого не зберігається (що логічно). На даному етапі нам, напевно, буде простіше через ексель вивантажувати інформацію про товар. Спасибі за допомогу.
Добрий день. Та ж проблема. Вийшло якось вирішити штатними засобами? - Чи потрібно все-таки робити доопрацювання?
[quote]
Черник Людмила написав:
[quote]
Курлик
курлик-курлик написав:
[/quote]
Шкода, що не спрацювали методи для проставляння параметрів.
name/lang= дає "масив" <name><lang=></lang=></name>.
Просто простановка параметра сприймається дією як цілий тег, а чи не тег з параметром [file]5998[/file] Якщо залишати у параметрі лапки навколо значення, то від лапки і остаточно висловлювання нічого не зберігається (що логічно).
На даному етапі нам, напевно, буде простіше через ексель вивантажувати інформацію про товар.
Спасибі за допомогу.
[/quote]
Добрий день. Та ж проблема. Вийшло якось вирішити штатними засобами? - Чи потрібно все-таки робити доопрацювання?
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав: Добрий день. Та ж проблема. Вийшло якось вирішити штатними засобами? - Чи потрібно все-таки робити доопрацювання?
Добрий день. Ні, штатними без доопрацювання тут аж ніяк. Ми поки що відклали цю інтеграцію.
[quote]
Петречко Василь
ФОП Петречко Василь Анатолійович написав:
[/quote]
Добрий день. Ні, штатними без доопрацювання тут аж ніяк. Ми поки що відклали цю інтеграцію.
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: ) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку.
Добрий день. Може у складчину сплатимо доопрацювання YML?
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку.
[/quote]
Добрий день.
Може у складчину сплатимо доопрацювання YML?
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла:
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: 1. Параметри lang="ru/ua". Я так розумію і в цій дії, щоб таке додавати, треба буде доопрацювання робити?
за ідеєю в допполі потрібно прописати name/ або namr і поставити "Це атрибут" 2. Залежить від того, як читають із того боку дані. Зазвичай 1 і true це те ж саме, якщо немає жорсткої типізації.
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: 3. Обов'язкове (за докою) поле <yml_catalog date="{date}">. В універсальному вивантаженні ні xml на yml_catalog не можна змінити, ні змінну з датою вставити в шапку.
Чорниця Людмила Клієнт писав/ла: з.ы.: Є там ще один рядок, що бентежить мене в доці. Я сподіваюся це тільки моя багата фантазія і вони не просять у реальності суворо дотримуватися в yml порядку тегів...
Якщо їм буде важливий порядок, доведеться спеціально робити окрему дію, де дотримуватись порядку. Але у форматі xml порядок тегів не важливий, якщо тільки не через одне місце його розбирати. Ви можете згенерувати руками тестовий файлик, де переставити рандомно порядок і "годувати" парсеру Епіцентру, якщо продукти завантажить, значить порядок не важливий. Якщо ні - робитимемо окрему дію.
Підкажіть, скільки буде коштувати до зробити окрему дію для Епіцентру?
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
[/quote]
за ідеєю в допполі потрібно прописати name/ або namr і поставити "Це атрибут"
2. Залежить від того, як читають із того боку дані. Зазвичай 1 і true це те ж саме, якщо немає жорсткої типізації.
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
[/quote]
[quote]
Чорниця Людмила
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Якщо їм буде важливий порядок, доведеться спеціально робити окрему дію, де дотримуватись порядку. Але у форматі xml порядок тегів не важливий, якщо тільки не через одне місце його розбирати.
Ви можете згенерувати руками тестовий файлик, де переставити рандомно порядок і "годувати" парсеру Епіцентру, якщо продукти завантажить, значить порядок не важливий. Якщо ні - робитимемо окрему дію.
[/quote]
Підкажіть, скільки буде коштувати до зробити окрему дію для Епіцентру?
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Якщо робити окрему інтеграцію з Епіцентр, це займе приблизно 12год
Це коштує інтеграція та замовлень та товарів?
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день. Якщо робити окрему інтеграцію з Епіцентр, це займе приблизно 12год
[/quote]
Це коштує інтеграція та замовлень та товарів?
Короп Владислав Павлович КТС Співробітник писав/ла: Моєму клієнту також цікава інтеграція. Якщо є охочі скинуться на доопрацювання – пишіть
Цікаво
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС
Співробітник писав/ла:
Моєму клієнту також цікава інтеграція. Якщо є охочі скинуться на доопрацювання – пишіть
[/quote]
Цікаво
в епіцентрі поки що немає АПІ, кажуть пилять, але коли буде не зрозуміло. Вивантаження запропонували робити через сторонній сервіс https://foks.biz/ товари, ціни відсатки можна, а ось приймати замовлення треба сидіти курити в їхньому кабінеті і чекати коли прилетить замовлення.
в епіцентрі поки що немає АПІ, кажуть пилять, але коли буде не зрозуміло.
Вивантаження запропонували робити через сторонній сервіс https://foks.biz/
товари, ціни відсатки можна, а ось приймати замовлення треба сидіти курити в їхньому кабінеті і чекати коли прилетить замовлення.
Захарюгін Юрій Олегович написав: а ось приймати замовлення треба сидіти курити в їхньому кабінеті і чекати коли прилетить замовлення.
дуже зручний маркетплейс)
[quote]
Захарюгін Юрій Олегович написав:
а ось приймати замовлення треба сидіти курити в їхньому кабінеті і чекати коли прилетить замовлення.
[/quote]
дуже зручний маркетплейс)
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Морозов Сергій Сергійович Сергій Морозов писав/ла: Підкажіть, з приводу ru/ua вийшло у когось зробити? в цій темі обговорювалося але мені не вдалося це реалізувати /
Привіт колега, я довго мучився, у мене теж не вантажить за посиланням, якісь помилки... восени коли познайомивши з епіцентром, тестовий прайс зробила, менеджер перевірив, до них все зайшло, але взимку чи навесні у них щось змінилося і тепер нефіга не вантажиться. а в ручну вантажити з ПК, і витикати в їхньому кабінеті на замовлення геморно. загалом надіслав їх до тих пір, поки АПІ не запилять нормальне, і інтеграція в боксі не з'явиться.
[quote]
Морозов Сергій Сергійович
Сергій Морозов писав/ла:
Підкажіть, з приводу ru/ua вийшло у когось зробити? в цій темі обговорювалося але мені не вдалося це реалізувати /
[/quote]
Привіт колега, я довго мучився, у мене теж не вантажить за посиланням, якісь помилки...
восени коли познайомивши з епіцентром, тестовий прайс зробила, менеджер перевірив, до них все зайшло, але взимку чи навесні у них щось змінилося і тепер нефіга не вантажиться.
а в ручну вантажити з ПК, і витикати в їхньому кабінеті на замовлення геморно.
загалом надіслав їх до тих пір, поки АПІ не запилять нормальне, і інтеграція в боксі не з'явиться.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар