Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень.
У процесах автоматизації налаштовано ідентичні процеси для двох сайтів на розвантаження продуктів (через API+DB). Видно на скрині.
[file]19142[/file]
На перший сайт все вивантажується без проблем – все без помилок.
А ось на другий – не вивантажуються продукти.
box-auto-action-export-data-to-opencart: send product
видає помилку
Warning: file_get_contents(https://japanautoparts.1b.app/media/export/opencart/product.json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/www-root/data/www/test2.jap.in.ua/catalog/controller/api/oneboxsync.php on line 937 {"error":"no error"}
[file]19143[/file]
Причому решта вивантажує нормально, тільки файл з продуктами не може відкрити чомусь.
Я для перевірки спробував відкрити цей файл у своєму браузері та виявив, що іноді при відкритті цієї URL дійсно видає помилку 404, а іноді нормально відкриває файл.
[file]19144[/file]
[file]19145[/file]
Чому так для мене відбувається незрозуміло. В чому може бути проблема? Як вирішити?
Добридень. У процесах автоматизації налаштовано ідентичні процеси для двох сайтів на розвантаження продуктів (через API+DB). Видно на скрині.
Причому решта вивантажує нормально, тільки файл з продуктами не може відкрити чомусь. Я для перевірки спробував відкрити цей файл у своєму браузері та виявив, що іноді при відкритті цієї URL дійсно видає помилку 404, а іноді нормально відкриває файл.
Чому так для мене відбувається незрозуміло. В чому може бути проблема? Як вирішити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар