Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброї доби.
У нас в картках товарів в Onebox є лише один ідентифікатор - Артикул. Але навіть він не завжди є. Але нам необхідно його (артикул) вивантажувати на сайт (тобто якщо він є в Onebox, то він має бути і в магазині OpenCart).
Запитання:
- як налаштувати синхронізацію товарів у процесах автоматизації OneBox, щоб при розвантаженні товарів ідентифікація проходила по id продукту в OneBox? При цьому він (OneBox product id) відрізняється від product_id в OpenCart (бо на сайті присутні й інші товари).
- як одночасно з цим вивантажувати з OneBox артикул товару -> Opencart?
можна в будь-яке доступне поле крім id продукту (sku, model, upc, mpn тощо)
[file]19076[/file]
Доброї доби. У нас в картках товарів в Onebox є лише один ідентифікатор - Артикул. Але навіть він не завжди є. Але нам необхідно його (артикул) вивантажувати на сайт (тобто якщо він є в Onebox, то він має бути і в магазині OpenCart). Запитання: - як налаштувати синхронізацію товарів у процесах автоматизації OneBox, щоб при розвантаженні товарів ідентифікація проходила по id продукту в OneBox? При цьому він (OneBox product id) відрізняється від product_id в OpenCart (бо на сайті присутні й інші товари). - як одночасно з цим вивантажувати з OneBox артикул товару -> Opencart? можна в будь-яке доступне поле крім id продукту (sku, model, upc, mpn тощо)
1) Якщо взагалі ніяких "галочок" не виставляти, то яким полем відбуватиметься синхронізація товарів? 2) Якщо поставити тільки першу "галочку" (використовувати id продукту в боксі, замість Зовнішнього id), то яке поле Опенкарта буде записуватися цей id продукту ванбокса? Чи можна застосовувати цю першу опцію, якщо в Опенкарт вже є товари на момент синхронізації?
1) Якщо взагалі ніяких "галочок" не виставляти, то яким полем відбуватиметься синхронізація товарів?
2) Якщо поставити тільки першу "галочку" (використовувати id продукту в боксі, замість Зовнішнього id), то яке поле Опенкарта буде записуватися цей id продукту ванбокса? Чи можна застосовувати цю першу опцію, якщо в Опенкарт вже є товари на момент синхронізації?
[file]19077[/file]
я думаю вам краще купити 5ч послуги впровадження, щоб коректно налаштувати інтеграцію тут не все так просто, не думаю що хтось на форумі готовий буде 2ч сидіти розбиратися що і куди потрібно
я думаю вам краще купити 5ч послуги впровадження, щоб коректно налаштувати інтеграцію
тут не все так просто, не думаю що хтось на форумі готовий буде 2ч сидіти розбиратися що і куди потрібно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар