Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
В автоматизації є такий пункт:
Видалити із Opencart товари, які видалені в OneBox
При видаленні цих товарів на сайті з опенкарт, що саме видаляється? Всі зв'язки з цим продуктом із усіх таблиць? Зображення також видаляються?
В автоматизації є такий пункт: Видалити із Opencart товари, які видалені в OneBox При видаленні цих товарів на сайті з опенкарт, що саме видаляється? Всі зв'язки з цим продуктом із усіх таблиць? Зображення також видаляються?
Зрозуміло. А можна налаштувати в процесах автоматизації, щоб при оновленні бази товарів через API/DB або як завгодно ще товари не видалялися (яких вже немає в OneBox), а просто встановлювалося quantity = 0, або статус товару = вимкнути? Щоб я ці товари потім сам у адмінці міг видалити вручну разом із зображеннями на сервері. А то картинок у нас багато і місця жеруть вони дуже пристойно.
Зрозуміло. А можна налаштувати в процесах автоматизації, щоб при оновленні бази товарів через API/DB або як завгодно ще товари не видалялися (яких вже немає в OneBox), а просто встановлювалося quantity = 0, або статус товару = вимкнути?
Щоб я ці товари потім сам у адмінці міг видалити вручну разом із зображеннями на сервері. А то картинок у нас багато і місця жеруть вони дуже пристойно.
Я правильно Вас розумію: чи буде саме опція/налаштування, яку я зможу включати або відключати в процесах автоматизації? Тобто. якщо потрібно, то відключу товари на опенкарті, яких немає у ВанБоксі, а якщо не потрібно, то можу не задіяти цю опцію і в такому випадку все працюватиме так, як воно працює зараз (тобто видалятиме товари без видалення зображень) ?
Я правильно Вас розумію: чи буде саме опція/налаштування, яку я зможу включати або відключати в процесах автоматизації? Тобто. якщо потрібно, то відключу товари на опенкарті, яких немає у ВанБоксі, а якщо не потрібно, то можу не задіяти цю опцію і в такому випадку все працюватиме так, як воно працює зараз (тобто видалятиме товари без видалення зображень) ?
ЮРІЙ писал/а: хорошо, готов оплатить, выставляйте счет
Доброго дня! Надсилала рахунок на вашу пошту. Уточніть чи актуально ще доопрацювання для вас?
[quote]
ЮРІЙ писал/а:
хорошо, готов оплатить, выставляйте счет
[/quote]
Доброго дня! Надсилала рахунок на вашу пошту. Уточніть чи актуально ще доопрацювання для вас?
Доброго дня! Надсилала рахунок на вашу пошту. Чи уточніть чи актуально ще доопрацювання для вас?
Вітаю. Ми Вам відповідали на Вашого листа ще тоді, коли Ви писали (може бути, десь у спамі загубилося). Справа в тому, що поки ми чекали на відповідь, то вже вирішили це питання іншим шляхом. Тож поки що не актуально. Дякую, що нагадали.
[quote]
Доброго дня! Надсилала рахунок на вашу пошту. Чи уточніть чи актуально ще доопрацювання для вас?
[/quote]
Вітаю.
Ми Вам відповідали на Вашого листа ще тоді, коли Ви писали (може бути, десь у спамі загубилося). Справа в тому, що поки ми чекали на відповідь, то вже вирішили це питання іншим шляхом. Тож поки що не актуально.
Дякую, що нагадали.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар