Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий вечір.
Чи не оновлюються товари на сайті через api.
Самі файли створюються
category.json
categoryimages.json
images.json
product.json
[file]18400[/file] - ось скрін
а ось оновлення даних із цих файлів не відбувається. Картинки в товари не завантажуються і БД не записуються.
у файлі log.txt ось таке:
UPDATE IMAGE:
UPDATE CATEGORY IMAGE:
Wed, 23 Nov 2022 12:44:52 +0100:
UPDATE CATEGORY: <b>Notice</b>: Undefined variable: json_url in <b>/var/www/www-root/data/www/test2.jap.in.ua/catalog/controller/api/oneboxsync.php </b> on line <b>74</b>
Не знаю, в чому помилка, але я підозрюю, що можливо в налаштуваннях php.
Або у самому движку, т.к. навіть сесія в api не створюється за запитом від cron.php
Або, можливо, щось не так у роботі з Curl. Т.к. при спробі вивести echo $response (у файлі cron.php) нічого не виводиться. Тобто. навіть не проходить авторизація через curl_init($host.'index.php?route=api/login/'); І скрипту токен не вдається отримати для подальшого виконання оновлень.
Добрий вечір. Чи не оновлюються товари на сайті через api. Самі файли створюються category.json categoryimages.json images.json product.json - ось скрін а ось оновлення даних із цих файлів не відбувається. Картинки в товари не завантажуються і БД не записуються. у файлі log.txt ось таке: UPDATE IMAGE: UPDATE CATEGORY IMAGE: Wed, 23 Nov 2022 12:44:52 +0100: UPDATE CATEGORY: <b>Notice</b>: Undefined variable: json_url in <b>/var/www/www-root/data/www/test2.jap.in.ua/catalog/controller/api/oneboxsync.php </b> on line <b>74</b> Не знаю, в чому помилка, але я підозрюю, що можливо в налаштуваннях php. Або у самому движку, т.к. навіть сесія в api не створюється за запитом від cron.php Або, можливо, щось не так у роботі з Curl. Т.к. при спробі вивести echo $response (у файлі cron.php) нічого не виводиться. Тобто. навіть не проходить авторизація через curl_init($host.'index.php?route=api/login/'); І скрипту токен не вдається отримати для подальшого виконання оновлень.
Запит авторизації показав error 404. Зрозумів у чому помилка, спочатку у файлі cron.php неправильно прописаний шлях до функції контролера, а саме - зайвий сліш наприкінці. Забрав його і все пішло. зробив так: "index.php?route=api/login". Скрін доклав.
Тепер з'являються інші помилки. У log.txt їх добре видно 1. Під час оновлення зображень сервер видає тайм-аут (error 504). Тому що, я так вважаю, зображень дуже багато, і за один прохід їх просто не вдається оновити. Як бути, що порадите? Зауважу, що max_execution_time=300 (тобто 5 хвилин), але тайм-аут спрацьовує буквально через 30-40сек. Скрін доклав
2. помилка елемента масиву languages, через яку скрипт не може розпізнати масив коректно і продовжити роботу UPDATE CATEGORY: <b>Warning........... [json_url] => catalog/onebox/category.json [languages] => ""[\"ru\"]"" log.txt доклав. category.json доклав Що порадите?
Запит авторизації показав error 404. Зрозумів у чому помилка, спочатку у файлі cron.php неправильно прописаний шлях до функції контролера, а саме - зайвий сліш наприкінці. Забрав його і все пішло. зробив так: "index.php?route=api/login". Скрін доклав.
[file]18407[/file]
Тепер з'являються інші помилки. У log.txt їх добре видно
1. Під час оновлення зображень сервер видає тайм-аут (error 504). Тому що, я так вважаю, зображень дуже багато, і за один прохід їх просто не вдається оновити. Як бути, що порадите? Зауважу, що max_execution_time=300 (тобто 5 хвилин), але тайм-аут спрацьовує буквально через 30-40сек. Скрін доклав
[file]18408[/file]
2. помилка елемента масиву languages, через яку скрипт не може розпізнати масив коректно і продовжити роботу
UPDATE CATEGORY: <b>Warning...........
[json_url] => catalog/onebox/category.json
[languages] => ""[\"ru\"]""
log.txt доклав.
category.json доклав
Що порадите?
[file]18405[/file]
[file]18406[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар