Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Намагаюся налаштувати інтеграцію месенджера фейсбук із боксом.
У вас у відео https://youtu.be/tIOQ5-7ZP2Y?t=558 вказано що потрібно вказати вебхук виду
url https://выша_CRM.net/messenger/push/
враховуючи що відео вже 3 роки, а ванбокс оновився за цей час і розміщення месенджера вже інший
То питання: чи не змінився URL вебхука? і який треба зараз вказувати?
наприклад якщо налаштовувати за вашою документацією, то фейсбук вже свариться:
Помилка
Перевірка URL зворотного дзвінка або маркера підтвердження не пройдено. Підтвердьте вказану інформацію або повторіть спробу пізніше.
Намагаюся налаштувати інтеграцію месенджера фейсбук із боксом. У вас у відео https://youtu.be/tIOQ5-7ZP2Y?t=558 вказано що потрібно вказати вебхук виду url https://выша_CRM.net/messenger/push/ враховуючи що відео вже 3 роки, а ванбокс оновився за цей час і розміщення месенджера вже інший То питання: чи не змінився URL вебхука? і який треба зараз вказувати? наприклад якщо налаштовувати за вашою документацією, то фейсбук вже свариться: Помилка Перевірка URL зворотного дзвінка або маркера підтвердження не пройдено. Підтвердьте вказану інформацію або повторіть спробу пізніше.
Кушнір Олександр писав/ла: То питання: чи не змінився URL вебхука? і який треба зараз вказувати?
не змінився.
Кушнір Олександр писав/ла: Перевірка URL зворотного дзвінка або маркера підтвердження не пройдено. Підтвердьте вказану інформацію або повторіть спробу пізніше
програму на бокс facebook-messenger поставили?
[quote]
Кушнір Олександр писав/ла:
То питання: чи не змінився URL вебхука? і який треба зараз вказувати?
[/quote]
не змінився.
[quote]
Перевірка URL зворотного дзвінка або маркера підтвердження не пройдено. Підтвердьте вказану інформацію або повторіть спробу пізніше
[/quote]
програму на бокс facebook-messenger поставили?
Наскільки мені повідомили ваш сервер, закритий від зовнішнього світу, тобто. ви не можете налаштувати жодні зовнішні інтеграції
тут ви маєте рацію. Тепер бокс виходить тестові повідомлення, але з фейсбук месенджера в бокс кожне повідомлення прилітає як окреме, простіше напевно групувати листування в рамах одного контакту
та друга проблема фотографії не передають
і напевно реакції на повідомлення
хоча у фб передплата стоїть
До речі додаток перевірку не проходило
[quote]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
.dev
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
OneBox production написав:
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
Наскільки мені повідомили ваш сервер, закритий від зовнішнього світу, тобто. ви не можете налаштувати жодні зовнішні інтеграції
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[/quote]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
тут ви маєте рацію. Тепер бокс виходить тестові повідомлення, але з фейсбук месенджера в бокс кожне повідомлення прилітає як окреме, простіше напевно групувати листування в рамах одного контакту
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
До речі додаток перевірку не проходило
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
[file]20028[/file]
[file]20029[/file]
[file]20030[/file]
Кушнір Олександр писав/ла: тут ви маєте рацію. Тепер бокс виходить тестові повідомлення, але з фейсбук месенджера в бокс кожне повідомлення прилітає як окреме, простіше напевно групувати листування в рамах одного контакту
Для групування є чати в замовленнях та картці клієнта (тут не впевнений) та дії типу "перетворити ХХ на завдання"
Кушнір Олександр писав/ла: та друга проблема фотографії не передають і напевно реакції на повідомлення хоча у фб передплата стоїть
у логах повідомлення з фото надходять?
[quote]
[/quote]
Для групування є чати в замовленнях та картці клієнта (тут не впевнений) та дії типу "перетворити ХХ на завдання"
[quote]
[/quote]
і друга проблема фотографії не передають
поки не розібрався де там логи дивитись?)
мене мучать сумніви, чи можна взагалі в цьому додатку спілкуватися з клієнтами, я щиро намагаюся зрозуміти як воно влаштоване, але я навіть не можу написати повідомлення нікому, не розумію якнайшвидше відповісти користувачеві на його звернення.
Навіщо мені бачити простирадло повідомлень у цьому додатку.
Я ось як уявляю, повідомлення потрібно групувати по відправнику, всю історію повідомлень зберігати в одному контакті, на який можна натиснути і при бажанні об'єднати з карткою потрібно клієнта - було б зручно!
[quote]
[file]20051[/file]
.dev
[file]20051[/file]
OneBox production написав:
[file]20051[/file]
[quote]
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
[/quote]
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
[quote]
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
і друга проблема фотографії не передають
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
[/quote]
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
[/quote]
[file]20051[/file]
поки не розібрався де там логи дивитись?)
[file]20051[/file]
мене мучать сумніви, чи можна взагалі в цьому додатку спілкуватися з клієнтами, я щиро намагаюся зрозуміти як воно влаштоване, але я навіть не можу написати повідомлення нікому, не розумію якнайшвидше відповісти користувачеві на його звернення.
[file]20051[/file]
Навіщо мені бачити простирадло повідомлень у цьому додатку.
[file]20051[/file]
Я ось як уявляю, повідомлення потрібно групувати по відправнику, всю історію повідомлень зберігати в одному контакті, на який можна натиснути і при бажанні об'єднати з карткою потрібно клієнта - було б зручно!
[file]20051[/file]
[file]20051[/file]
так само проблема з тим, що повідомлення від інших користувачів з фейсбуку до додатку ЧАТ не надходять, повідомлення видно лише від власника сторінки
так само проблема з тим, що повідомлення від інших користувачів з фейсбуку до додатку ЧАТ не надходять, повідомлення видно лише від власника сторінки
[file]20056[/file]
[file]20057[/file]
[file]20058[/file]
[file]20056[/file]
[file]20057[/file]
[file]20058[/file]
[file]20056[/file]
[file]20057[/file]
[file]20058[/file]
[file]20056[/file]
[file]20057[/file]
[file]20058[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар