Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У дії "Виписати документ" вказано додаткове поле процесу в налаштуванні: Прикріпити PDF-версію сформованого документа у додаткове поле процесу з типом "Файл":
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
У дії "Надіслати повідомлення Viber" відбувається відправлення файлу
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
У Viber на робочому столі файл завантажується, у viber на мобільних пристроях файл НЕ завантажується.
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
У чому причина?
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
[file]19766[/file]
[file]19767[/file]
[file]19768[/file]
[file]19765[/file]
У дії "Виписати документ" вказано додаткове поле процесу в налаштуванні: Прикріпити PDF-версію сформованого документа у додаткове поле процесу з типом "Файл":
У дії "Надіслати повідомлення Viber" відбувається відправлення файлу
У Viber на робочому столі файл завантажується, у viber на мобільних пристроях файл НЕ завантажується.
Устименко Ігор OneBox production написав: яке відношення ми маємо до того, чому у вас у телефоні не відкривається у вайбері файл?
На підтримку вайбер також написав. На мобільних пристроях файл не відкривається в жодного одержувача. Може, є якісь особливості, вимоги, типу розмір, назва, кодування файлу, через які він не завантажується саме на мобільних пристроях?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
яке відношення ми маємо до того, чому у вас у телефоні не відкривається у вайбері файл?
[/quote]
На підтримку вайбер також написав. На мобільних пристроях файл не відкривається в жодного одержувача.
Може, є якісь особливості, вимоги, типу розмір, назва, кодування файлу, через які він не завантажується саме на мобільних пристроях?
Устименко Ігор OneBox production написав: яке відношення ми маємо до того, чому у вас у телефоні не відкривається у вайбері файл?
На підтримку вайбер також написав. На мобільних пристроях файл не відкривається в жодного одержувача. Може, є якісь особливості, вимоги, типу розмір, назва, кодування файлу, через які він не завантажується саме на мобільних пристроях?
звідки мені знати?))) я не розробляв сам вайбер і мені не зрозуміло, що саме йому не подобається сидіти і вгадувати таке собі заняття)
[quote]
Фархшатов Родіон писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
яке відношення ми маємо до того, чому у вас у телефоні не відкривається у вайбері файл?
[/quote]
На підтримку вайбер також написав. На мобільних пристроях файл не відкривається в жодного одержувача.
Може, є якісь особливості, вимоги, типу розмір, назва, кодування файлу, через які він не завантажується саме на мобільних пристроях?
[/quote]
звідки мені знати?)))
я не розробляв сам вайбер і мені не зрозуміло, що саме йому не подобається
сидіти і вгадувати таке собі заняття)
Уточнення: на моб. пристрої Android файл завантажується, на iPhone йде нескінченне завантаження. Ця проблема саме при надсиланні файлу дією з дод. поля. Вручну в блоці Чат файл надходить коректно і відкривається. Надсилання відбувається однаковими методами?
Уточнення: на моб. пристрої Android файл завантажується, на iPhone йде нескінченне завантаження.
Ця проблема саме при надсиланні файлу дією з дод. поля. Вручну в блоці Чат файл надходить коректно і відкривається.
Надсилання відбувається однаковими методами?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар