Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тут підключили інтеграцію з ботом: https://samboroborona.1b.app/
Налаштували хвилинну автоматичну дію Перетворити повідомлення Telegram на бізнес-процес
Увімкнули галочку, щоб створювалися контакти без контактних даних
Повідомлення в бот відправляємо, але вони не приходять у систему і не запускається процес.
Перевірте, що не так.
Тут підключили інтеграцію з ботом: https://samboroborona.1b.app/ Налаштували хвилинну автоматичну дію Перетворити повідомлення Telegram на бізнес-процес Увімкнули галочку, щоб створювалися контакти без контактних даних Повідомлення в бот відправляємо, але вони не приходять у систему і не запускається процес. Перевірте, що не так.
дякую, Андре але я інакше вирішив, змінив відповідального, на якого виставляють завдання і все запрацювало коректно все запрацювало коректно втім, зараз відключив і галочку перевірки ПІБ подивимося, як це вплине
дякую, Андре
але я інакше вирішив, змінив відповідального, на якого виставляють завдання і все запрацювало коректно
все запрацювало коректно
втім, зараз відключив і галочку перевірки ПІБ
подивимося, як це вплине
Ця галочка не дозволяє писати спеціалізовані символи в ім'я.
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
втім, зараз відключив і галочку перевірки ПІБ
[/quote]
Ця галочка не дозволяє писати спеціалізовані символи в ім'я.
Схоже питання. Якщо дозволите – у цій же темі. Поставили апку тг. Додали токен. Зробили автоматизацію перетворення повідомлення тг в чат. Увімкнули вебхук на токені ТГ. При спробі написати боту - ні в аппці чату, ні в аппці тг повідомлення не надходять.
Схоже питання. Якщо дозволите – у цій же темі.
Поставили апку тг.
Додали токен. [file]14805[/file]
Зробили автоматизацію перетворення повідомлення тг в чат. [file]14806[/file]
Увімкнули вебхук на токені ТГ. [file]14807[/file]
При спробі написати боту - ні в аппці чату, ні в аппці тг повідомлення не надходять.
[file]14808[/file]
[file]14809[/file]
[file]14810[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар