Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Возникают ошибки в работе с логистическими сервисами ? Укрпочта не отдает статус ? Мы это все исправили в OneBox OS!
Установить последнюю версию OneBox OS
Добрий день. Підкажіть як настроїти показ та автоматичні оновлення статусів Укрпошти у замовленнях.
Що зробив:
1. Підключив інтеграцію Укрпошта з маркету.
2. Створив спосіб доставки Укрпошта, там вказав "Автоматизація для доставки" – Укрпошта.
3. Включив автоматичну дію "Запустити процедуру трекінгу Укрпошта".
Накладні створюються, із ними проблем немає. Трек номер з'являється у рядку "Накладна доставка". Але статусів нема, не з'являються. Можливо, є якийсь блок інтерфейсу (за типом як у нової пошти) або рядок, які потрібно додати? Підкажіть, що я роблю не так?
Добрий день. Підкажіть як настроїти показ та автоматичні оновлення статусів Укрпошти у замовленнях. Що зробив: 1. Підключив інтеграцію Укрпошта з маркету. 2. Створив спосіб доставки Укрпошта, там вказав "Автоматизація для доставки" – Укрпошта. 3. Включив автоматичну дію "Запустити процедуру трекінгу Укрпошта". Накладні створюються, із ними проблем немає. Трек номер з'являється у рядку "Накладна доставка". Але статусів нема, не з'являються. Можливо, є якийсь блок інтерфейсу (за типом як у нової пошти) або рядок, які потрібно додати? Підкажіть, що я роблю не так?
Можливо є якесь миличне з регулярними виразами і т.д., але я краще б порадив зробити налаштування, в якому вказувати додаток у яке потрібно записати статус Укрпошти і при його зміні система заповнюватиме це поле. Займе 1год. Також можна зробити окреме системне поле для процесу, в яке писати статус Укрпошти, займе також 1ч.
Можливо є якесь миличне з регулярними виразами і т.д., але я краще б порадив зробити налаштування, в якому вказувати додаток у яке потрібно записати статус Укрпошти і при його зміні система заповнюватиме це поле. Займе 1год. Також можна зробити окреме системне поле для процесу, в яке писати статус Укрпошти, займе також 1ч.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар