Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вже 2-3 дні при вході у вкладку ../ukrposhtainvoice/ процессу "Укрпошта создать доставку" видає помилку 500.
Підтримка API Укрпошта каже що у них все нормально + ТТН створюються на інших маркетплейсах без проблема.
Які є ваіріанти вирішення проблеми ?
[file]22034[/file]
Вже 2-3 дні при вході у вкладку ../ukrposhtainvoice/ процессу "Укрпошта создать доставку" видає помилку 500. Підтримка API Укрпошта каже що у них все нормально + ТТН створюються на інших маркетплейсах без проблема. Які є ваіріанти вирішення проблеми ?
Я дав Вам варіант вирішення проблеми, я не розумію, у чому складність скинути посилання на свою систему. За консультаціями "чому виникає помилка 500" без конкретики та прикладів Ви можете звернутися до гугла, наприклад. Тут такі консультації надаватимуться.
Я дав Вам варіант вирішення проблеми, я не розумію, у чому складність скинути посилання на свою систему.
За консультаціями "чому виникає помилка 500" без конкретики та прикладів Ви можете звернутися до гугла, наприклад. Тут такі консультації надаватимуться.
Аа, я зрозумів у чому проблема. Це Владислав просто пише під іншим номером/просить писати свого співробітника та ретельно приховує свій бокс, щоб ніхто не здогадався. Апнув систему, не повинно повторюватися. Давайте посилання на свій бокс, коли цього просять по-нормальному, давайте не гратимемо в ігри, ок?
Аа, я зрозумів у чому проблема. Це Владислав просто пише під іншим номером/просить писати свого співробітника та ретельно приховує свій бокс, щоб ніхто не здогадався. Апнув систему, не повинно повторюватися. Давайте посилання на свій бокс, коли цього просять по-нормальному, давайте не гратимемо в ігри, ок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар