Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Працювала інтеграція, рахунки передавалися, раптово перестали
Зміни в налаштування не вносилися
автоклієнт встановлений, айді та пароль збігаються, рахунок прописано правильно
допоможіть вирішити питання
Працювала інтеграція, рахунки передавалися, раптово перестали Зміни в налаштування не вносилися автоклієнт встановлений, айді та пароль збігаються, рахунок прописано правильно допоможіть вирішити питання
Наскільки я бачу – там є за сьогодні 1 платіж. Можливо, у вас немає такого клієнта в базі і вам потрібно поставити налаштування в дії "Якщо клієнт не знайдений, створити його за даними з платежу"
Наскільки я бачу – там є за сьогодні 1 платіж.
Можливо, у вас немає такого клієнта в базі і вам потрібно поставити налаштування в дії "Якщо клієнт не знайдений, створити його за даними з платежу"
сьогодні немає жодного платежу, один платіж я робив у ручному режимі вчора і все скріншот налаштувань я додаю але...з налаштуваннями нічого не робилося вже пів року, ніяк не змінювалися-і весь цей час працювало
сьогодні немає жодного платежу, один платіж я робив у ручному режимі вчора і все
скріншот налаштувань я додаю
але...з налаштуваннями нічого не робилося вже пів року, ніяк не змінювалися-і весь цей час працювало
[file]4582[/file]
Ларін Дмитро писав/ла: але...з налаштуваннями нічого не робилося вже пів року, ніяк не змінювалися-і весь цей час працювало
Якщо поставите вказану галочку - контакт створить та платіж те саме? Чи у вас усі контакти в системі вже створені з потрібними даними?
[quote]
Ларін Дмитро писав/ла:
але...з налаштуваннями нічого не робилося вже пів року, ніяк не змінювалися-і весь цей час працювало
[/quote]
Якщо поставите вказану галочку - контакт створить та платіж те саме?
Чи у вас усі контакти в системі вже створені з потрібними даними?
Спробую іншу галочку включити, якщо клієнт не знайдений в системі, то створювати платіж на може допомогти, але налаштування не змінювалися і все працювало одночасно з цією проблемою відключилася дія пр переході на етап і гючит став перехід на етап у сенсі щось почав списувати гроші а операцій з балансом з переході не прописано ... дивно це спасибі за допомогу
Спробую іншу галочку включити, якщо клієнт не знайдений в системі, то створювати платіж на
може допомогти, але налаштування не змінювалися і все працювало
одночасно з цією проблемою відключилася дія пр переході на етап і гючит став перехід на етап у сенсі щось почав списувати гроші а операцій з балансом з переході не прописано ... дивно це
спасибі за допомогу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар