Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось замовлення
По історії видно що замовлення переходить 2 рази на етап 116, тобто "Оплачено (Карта)"
Хоча з налаштування БП це неможливо, та й за логікою цього бути не може, в той самий етап поспіль нелогічно зовсім
При цьому на цьому етапі стоїть дія створити платіж і ось система створює 2 однакові платежі (скрин) при тому що в дії стоїть налаштування "Оновлювати існуючий платіж" https://baza.cn.ua/admin/shop/workflow/12/ procedure/84/?status=0
Прошу оперативно провести розслідування та виправити помилку та знайти подібні замовлення та виправити помилки (видалити платежі дублі та можливо ще якісь помилки)
Ось замовлення По історії видно що замовлення переходить 2 рази на етап 116, тобто "Оплачено (Карта)" Хоча з налаштування БП це неможливо, та й за логікою цього бути не може, в той самий етап поспіль нелогічно зовсім При цьому на цьому етапі стоїть дія створити платіж і ось система створює 2 однакові платежі (скрин) при тому що в дії стоїть налаштування "Оновлювати існуючий платіж" https://baza.cn.ua/admin/shop/workflow/12/ procedure/84/?status=0 Прошу оперативно провести розслідування та виправити помилку та знайти подібні замовлення та виправити помилки (видалити платежі дублі та можливо ще якісь помилки)
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Цю проблему можна виправити тільки якщо ти покажеш яким чином її можна повторити.
Діма, тобі не здається що це тупо якийсь стеб Я – клієнта Описую проблему досить детально Наводжу докази що система надходить "архінеправильно" Тобто те, що зробив система взагалі протиприродно При цьому ти вбиваєш своїм коментарем та підходом до вирішення проблеми Я показую що в системі десь якийсь баг, який очевидно ламає логіку системи і можливо породжує наступні проблеми Ти замість того щоб дослідити проблему і виправити можна сказати відправляєш клієнту чекати наступний проблем Виходить з твоєї логіки якби мені зараз бокс видалив усі таблиці з БД, то ти б мені сказав "Цю проблему можна виправити тільки якщо ти покажеш яким чином її можна повторити." - Тобі не здається що це абсурд? Якщо абстрагуватися то виходить так, ти лікар, до тебе прийшов хворий і каже, "доктор, після ваших призначень перестав бачити на одне око", а ти йому кажеш "Цю проблему можна виправити тільки якщо ти покажеш яким чином її можна повторити. "
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Цю проблему можна виправити тільки якщо ти покажеш яким чином її можна повторити.
[/quote]
Діма, тобі не здається що це тупо якийсь стеб
Я – клієнта
Описую проблему досить детально
Наводжу докази що система надходить "архінеправильно"
Тобто те, що зробив система взагалі протиприродно
При цьому ти вбиваєш своїм коментарем та підходом до вирішення проблеми
Я показую що в системі десь якийсь баг, який очевидно ламає логіку системи і можливо породжує наступні проблеми
Ти замість того щоб дослідити проблему і виправити можна сказати відправляєш клієнту чекати наступний проблем
Виходить з твоєї логіки якби мені зараз бокс видалив усі таблиці з БД, то ти б мені сказав "Цю проблему можна виправити тільки якщо ти покажеш яким чином її можна повторити." - Тобі не здається що це абсурд?
Якщо абстрагуватися то виходить так, ти лікар, до тебе прийшов хворий і каже, "доктор, після ваших призначень перестав бачити на одне око", а ти йому кажеш "Цю проблему можна виправити тільки якщо ти покажеш яким чином її можна повторити. "
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: 2. Я можу пофіксувати проблему, яку бачу.
Ок, тоді виправте те, що ти бачиш (в історії йдуть поспіль два однакові етапи, цього бути не повинно бути і подивися в коді як такий абсурд міг вийти, я думаєш ви в цьому повинні бути зацікавлені
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
2. Я можу пофіксувати проблему, яку бачу.
[/quote]
Ок, тоді виправте те, що ти бачиш (в історії йдуть поспіль два однакові етапи, цього бути не повинно бути і подивися в коді як такий абсурд міг вийти, я думаєш ви в цьому повинні бути зацікавлені
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Тобі це заважає працювати? У чому сенс витрачати час на подібні речі?
1. Хочу прибрати сміття (знаєш як буває, там де один папірець, скоро з'явиться ще один, через час звалище) 2. Хочу що б це більше не повторилося, оскільки це призвело до того, що провели двічі фінанси, тобто фінанси вже неадекватні, тепер їм не можна довіряти, потрібно все переглядати та перераховувати і можливо шукати інші резервні варіанти ведення фінансів, тому що подібне поведінка лякає
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Тобі це заважає працювати? У чому сенс витрачати час на подібні речі?
[/quote]
1. Хочу прибрати сміття (знаєш як буває, там де один папірець, скоро з'явиться ще один, через час звалище)
2. Хочу що б це більше не повторилося, оскільки це призвело до того, що провели двічі фінанси, тобто фінанси вже неадекватні, тепер їм не можна довіряти, потрібно все переглядати та перераховувати і можливо шукати інші резервні варіанти ведення фінансів, тому що подібне поведінка лякає
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар